Ud som et lys

img_8101opt.jpg

Der er flere billeder fra dagen idag, men I får vente med dem til morgendagen. Jeg nåede lige hjem og fik sat mig i den store stol, og spiste lidt og så gik jeg ud som det berømte julelys og er lige vågnet, og er stadig helt smadret. Men solnedgangen ovenfor den nåede jeg da at få med også….mere imorgen. God aften til jer!

3 thoughts on “Ud som et lys

  1. Hej Deborah
    Jo men så må du have en dejlig aften i afslapningens tegn.Håber du har haft det godt idag:)
    Jeg har “rodet rundt i det” og været inde og kommentere på noget du skrev i januar….det må du lige undskylde. Syntes jo nok at jeg havde “set” de billeder af hundene og børnene før, inde hos dig:)Og den flotte blomst ( vist nok japansk kirsebærtræ eller lignende).
    Flotteste solnedgang du lige fik fanget:)
    Hygge Birgit

Der er lukket for kommentarer.