Helt gratis farveeksplosion

Jeg var nede og handle idag. Jeg kan dårligt kalde det “min lokale” blomsterhandler, men det er det nu alligevel. Det er “Blomster Bjarne” i Hellerup, som andre også har opdaget. Og ganske rigtigt, har de mange forskellige ting i mange prislag. Idag var det noget i et prislag, hvor alle kunne være med. GRATIS PRIMULA! De fleste var da noget kede af det, men mange af dem havde kun et par visne blade. Jeg har aldrig prøvet sådan nogen før – så nu er jeg spændt på, om jeg kan holde liv i dem. De er flerårige, så det skulle være farveglæde længe…

img_8112opt2.jpg

img_8106opt.jpg

img_8109opt.jpg

img_8110opt.jpg

img_8117opt2.jpg

img_8116opt2.jpg

img_8108opt.jpg

4 thoughts on “Helt gratis farveeksplosion

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Primula - de holdt ikke

  2. Else – Ja det er ægerligt, at du sidder så langt væk 😉

    Karin – Ja de lyser dejligt op i landskabet! Syne også de er rigtig fine.

Der er lukket for kommentarer.