Travl tirsdag

img_8097opt.jpg

Jeg holder staldfri idag, men det betyder ikke, at jeg skal ligge på den lade side idag – tværtimod, skal jeg jo nå en masse – listen ser nogenlunde sådan her ud – i tilfældig rækkefølge:

Skrive blogindlæg

Tale med gulvmand

Skrive indkøbseddel

På Apoteket

Bestemme mig for reoler og bestille dem

Handle ind

Ting til storskrald

Ringe til fysioterapeuten for nye tider

og så er der stadig Harry Potter, der venter på at blive læst færdig – jeg har lige fornyet den, ellers skulle den afleveres om to dage, og dét når jeg ikke. Aldrig har jeg dog været så længe om at læse en HP, men hovedet samarbejder slet ikke p.t.

Billedet ovenfor er fra igår, og afspejler ikke vejret idag, som er gråt i gråt. Lige nu sidder jeg med indkøbssedlen, og skal skrive ned. På torsdag får jeg en veninde til middag, og det skal jo lige forberedes lidt. Jeg har så kun skrevet 2 blogindlæg, men har mere i ærmet, men det må vente til jeg har handlet. Jeg giiiider ikke, når der er så mange mennesker, så jeg vil forlade jer, og vende tilbage senere….Så må vi se, hvor meget jeg når!

3 thoughts on “Travl tirsdag

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Nåede det næsten

  2. Også jeg undgår om muligt at handle ind i myldretiden…

    Vejret er da vist mest til Harry Potter læsning, hvis hovedet vil. God staldfri dag 😉

Der er lukket for kommentarer.