Første gang i 11-13 år – SKØNT!


img_8118opt.jpg

img_8119opt.jpg
Undertegnede højt til hest på Lights and Stars en fuks hingst v/Ballet Prince – Last Row

Jeg mangler ord til at beskrive dagens hændelse! For første gang i ca. 11-13 år sad jeg igen på en galophest. En ting jeg har drømt om lige så længe. Nu skulle det prøves og det var selvfølgelig skønt, skønt, skønt, og Dyrehaven er jo bare mit favoritsted.

Jeg havde kun fortalt det til to mennesker udover de nødvendige 2! Hanne vidste det selvfølgelig, for hun skulle jo godkende projektet, hvilket hun gjorde, og Rum vidste også derhen at vi skulle ride sammen. De andre var behørrigt overraskede, men så utroligt søde og glade på mine vegne! Tak for det – I er nogen søde tøser!!! 🙂

Vejret viste sig fra morgenen af ikke så smaddergodt, så jeg var lidt øv! Men faktisk endte det med at være rigtig fint, lige mens vi var ude. Til en start regnede det en anelse, men senere kom solen. Selvfølgelig blæste det godt, men det var heldigvis ikke så slemt som senere! Dejlig, dejlig tur og en success som kan gentages – og det skal den nok blive.

Vi taler ikke om, hvad mine hofter/bækken siger til det, men det er bedre end til islænderridt. Så der er klar fremgang at spore. Jeg har selv en formodning om, at det vil være rigtig godt for hele systemet, at komme igang igen, omend forsigtigt. Men hold da fast, hvor jeg nød det! 😀 Lena har fototgraferet. I baggrunden anes Rum på Sirius. Tak til Rum for hans søde måde at være på også, og en dejlig, dejlig tur og til Lena for, at hun fotograferede! – Har jeg husket alle – nej til Hanne for, at jeg fik lov!!!

15 thoughts on “Første gang i 11-13 år – SKØNT!

 1. kære Deb……

  Livet er at smile og være glad……..og det er noget hestene kan få os til..

  Dejligt for dig..

  Knus Eva

 2. Signe – Tak skal du have. Det var SÃ… SKØNT!!! Det kunne være SÃ… hyggeligt, at ride en tur sammen med dig… På et tidspunkt gør vi det ihvertfald. Hvornår skal du jo gøre op.

  Knus

 3. Hvor er det sejt. I ser begge knalgodt ud. Det er bare så fedt at ride i Dyrehaven. Bare det var mig. Måske kunne jeg også snige mig ud på en lille tur.

  Signe

 4. Anjoe – Tusind tak!! Jeg skal gøre mit til, at der bliver flere. Det tror jeg ikke, vi behøver at være i tvivl om 😉

  Erik S. – Tusind tak – jeg har ikke lige tænkt i “seje termer”, men tak skal du have. Og nej det her er skam for alle, der har lyst – men de fleste af de mænd, der læser med, er åbenbart for “tøsede” til at ville sige noget 😉 – Hermed en slet skjult opfordring til at “råbe op”! 😀

 5. Hej Deborah,
  Du ser bare rigtig sej ud med den hjelm på!! Bare det var mig der kunne få lov at ride ud…
  Erik
  (hvis det her ikke kun er for “tøser;)

 6. Deborah, hvor jeg dog også under dig den skønne oplevelse atter at sidde på en galophest :”> Må det blive til flere ture i fremtiden…

 7. Først og fremmest TUSIND, TUSIND tak til jer alle, for jeres søde, søde hilsener, der varmer helt ind til benet, og gør mig helt rørt! For som alle der kender mig ved, betyder det rigtig meget for mig og jeg er stadig helt overstadig af glæde over det. Så derfor er det jo ekstra dejligt, at I lever jer med i det! Igen tusind tak!

  Dernæst tager vi jer lige enkeltvis!

  Helle K. – Flot ved jeg så ikke, men nu skal det siges, at uanset, hvor farvestrålende, varm og festlig den her jakke er, så gør den intet for, at man ser mindre ud. Så jeg håber, når jeg ikke har den på, at jeg ser mindre ud 😉 Hesten Lights, som vi kalder ham, ér en meget stor hest, og så ganske især en meget stor fuldblod, men en utroligt dejlig hest, der både er nem at omgås, smuk, dejlig og ride på til daglig og som også kan løbe.

  Karin – Tusind, Tusind tak! Hvor er du sød! Og jo, jeg føler mig da lidt sej, når jeg ved, hvor jeg har været! 🙂

  Jane – Også tak til dig, for din søde hilsen. Som nævnt er Lights en utroligt dejlig hest, lige så rolig som han er stor. Og jeg var ikke i tvivl om, at det skulle være ham, når jeg skulle ud og ride. Og det var et valg, jeg bestemt ikke fortrød. Han var supersød. Du har ganske ret, jeg synes da også det var et cadau fra Hanne, at hun har tillid til det. Og jeg ved, hun er glad for mig og mit arbejde i stalden, og det er jo skønt, skønt. Faktisk skal jeg køre her lige om lidt fordi jeg ekstraordinært lige skal ned og hjælpe hende. Så jo, det er en stor, stor og dejlig, dejlig ting på mange planer. Tak for du forstår det også!! Knus til dig!

  Gitte – Også tak til dig! Faktisk brokker hofterne sig ikke ret meget. Jeg havde lidt ondt igår aftes, men intet i sammenligning med sidst. Så det er dejligt!

  Kaja – Det skal nok blive til flere, det er der ingen tvivl om. Nu er jeg jo kommet igang, så skal formen jo bygges om lige så stille. Også tak til dig!

  Birgit – Faktisk tænkte jeg på, at jeg ikke så GLAD NOK, ud på billederne i forhold til følelsen, men det er nok bare mig så 😉 Jeg håber bestemt for dig, at du må opleve det igen også! Det er er bare dejligt.

  Mahalo – Ja prøvet det før, må man sige jeg har. Jeg startede med at ride, da jeg var 6 år gammel så man glemmer det ikke. Og det var også tydeligt igår. Også tak til dig for din hilsen.

 8. Hej Deborah…
  Æiiii…hvor er det bare så skønt at se dig sidde deroppe så tryg, glad og veltilpas:) Du stråler så dejligt som en sol og det kan jeg sandelig godt forstå:) Den der ubeskrivelige dejlige følelse du har der på billederne, den lyser ud af dig…Jeg glæder mig sådan til at blive om-opereret, så jeg kan blive klar til at komme op på hesten igen selvom det nylig kan blive til maj engang, så er det jo en stor glæde at glæde sig til det:) “you know it”
  Kan godt forstå at du ikke kunne sove som vanlig når du havde “denne dejlige ridetur tilgode”:)
  Hygge Birgit

 9. Tillykke med rideturen, det var vel nok skønt, når det er noget, du nyder så meget. Håber det bliver til flere rideture.

 10. KÆMPE TILLYKKE !!!!
  Det har du virkelig fortjent, mere end nogen anden.
  Du ser godt ud til hest, håber at du får mange flere gode ture.
  Det har du i hvertfald fortjent, lige meget hvor meget hofterne brokker sig.

 11. Kæmpestort tillykke. Hvor er det bare dejligt at se dig til hest igen.
  Og ikke mindst: Sikke dog en personlig sejr. FLOT.

  BARE DET VAR MIG. men det ER slut. Desværre.

  Jeg er stolt af dig, dette er et mål du har kæmpet for, et længe næret ønske der er gået i opfyldelse.
  Men Light virker også som en dejlig flegmatisk hest som bare løber så hurtigt. Faktisk stemte jeg på ham forrige år til at blive “årets handicapper”, hvad han også blev.
  Det er jo nok også igennem dit fine og ansvarsbevidste arbejde du har lavet for stalden, noget som jeg er sikker på har betydet meget for de kære umælende dyr, at Hanne har vist dig så meget tillid er bestemt også et kæmpe cadeau.
  En milepæl er nået idag. Endnu engang tillykke. Jeg glæder mig med dig.
  Knus Jane

 12. \:d/ HALØJSA!!! hvor det går. Det er bare så sejt. Jeg sidder faktisk med en klump i halsen. Tillykke søde. Det har du sgu fortjent. 😡

Der er lukket for kommentarer.