På samlebånd

img_8125opt2.jpg
Staldgangen, hvor man lige kan ane Dyrlæge Poul Hjorth’s remedier i forgrunden

Vi havde besøg af Dyrlægen idag! Nej ikke noget alvorligt, men heste skal også vaccineres. Og her var en 11-12 stk., der stod for tur. Så jeg greb en grime og et træktov, og så gik det dernedad. Jeg kunne dårligt nå, at følge med 😉 Jeg lagde grime på, og holdt, og Poul stak, vi gik ud og Hanne lukkede efter os. Så det gik stærkt. Ingen af hestene sagde noget synderligt til det…. Louise kiggede lige, da Poul først ville røre hende. Det var hun ikke lige sikker på, hun ville, men da jeg så lige fik beroliget hende lidt, så var der intet problem i det.

Ellers har jeg mest smidt de andre op, og så ordnede jeg selvfølgelig Lights meget grundigt, da vi kom hjem fra vores tur. Fodnus, som jeg også gav Finish idag. Lena havde striglet ham, efter hun red ham. Og så var jeg så “dyrlægeass.”, og det var sådan set, hvad dagen bragte, men det var også rigeligt. Jeg behøver nok ikke fortælle, at jeg er træt nu? Jeg vågnede kl. 4 i morges og kunne ikke sove af bare spænding. Godt jeg gik i seng kl. 22 😀

img_8124opt.jpg
Fauve mrk.br. hp v/Academy Award – Dialitha på folden idag illustrerer meget tydeligt her den meget ædle fuldblodshest, når den er allersmukkest

5 thoughts on “På samlebånd

 1. Jane – Det lyder bestemt trist, hvis du skal undvære staldrundgangen. Men vi må jo se til det, om det lykkes dig at overtale den kære husbond til alternativet. Lennart er en rigtig flink fyr, så det var da bestemt ikke noget dårligt bytte.

  Med hensyn til Academy afkom, så kan jeg jo kun henvise til dem vi har, og der er pæn størrelse på dem alle må siges. Men stor og stor – det er jo svært synes jeg. Den største er efter en hoppe, der hedder Tenfore og ligner nok sin mor mest… så hm! Lois Lane, som jo ligner ham, som snydt ud af næsen, er en fantastisk hoppe af pæn størrelse…Se fotos fra d.d. også!

 2. Hun er utrolig smuk. Og har en vidunderlig aura. Glæder mig til at se hende i virkeligheden. Umiddelbart har jeg ikke muligheden for at være på staldtundgangen i år, første gang i 48år. Vi skal til Dubai d. 26 mar. til d. 5 marts, men jeg håber at få Flemming til at kansellere turen. Med al den Muh. ballade er det vist bedst at blive væk, og egentlig er jeg bedøvende ligeglad hvem der vinder dernede. Staldrundgangen er det vigtigste. Ellers føler jeg mig NØGEN.
  Prøver at “lokke” med en Baden-Baden tur i stedet. Så kan vi besøge Lennart Hammer og hans familie og se ham ride. HYGGELIGT. Han er en dejlig dreng og en meget kær ven af vores familie.
  Har du indtryk af at Academy afkommende er genenerelt store??
  Jane

 3. Lone – For udenforstående, var det måske lidt svært at se, hvad hestens navn egentlig er. Det er “FAUVE, som står først. Det næste beskriver, at hun er en brun hoppe, efter en hingst, der hedder Academy Award, og MOR hedder så Dialitha! Så ved du det 😉 Og ja, hun er helt utroligt smuk!

  Hestepigen – Nej det gør hun ikke, og nu har jeg rettet og forklaret 🙂

Der er lukket for kommentarer.