Cream Tea etc.

te_chaya.jpg
Billedet lånt hos Chaya – klik på foto for sitet

Min søde gæst igår, havde en værtindegave med til mig. Jeg fotograferede også igår, men billedet blev ikke godt. Det var en te fra CHAYA“Cream Tea”, (kom i en af de fine dåser) og den smager. Jeg sidder nu i den store stol og nyder en jumbokop fuld. Jeg synes i den grad, jeg trængte. Det har været en lang dag. Teen havde jeg smagt hos min veninde, og hun huskede, at jeg synes godt om den. Sådan er hun altid så betænksom. Tak for det. Og den gør i den grad godt nu her.

Det var en lang dag. Der blev ordnet heste i massevis, og vi var en tur på banen. Jeg skal være den første til at indrømme, at kadaveret idag lider under onsdagens ridetur, og efter at have givet op til flere heste den efterhånden “berømte” Wellness-tur, så var jeg godt smadret. Det begyndte tillige at regne, da jeg tog ‘”ham den lyserøde” ind, og min lyst til at cykle hjem var dalet til under gulvbrædderne. Heldigvis var Maria der, og hun var sød og give mig et lift hjem. Skal blive godt med et par dages afslapning…. lige nu har jeg ondt stort set allevegne 😀

Måske jeg skal ud og køre på søndag, men vi ser. Og skal jeg, så kommer det til at handle om heste også 😉 Ihvertfald God weekend til jer!

6 thoughts on “Cream Tea etc.

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dejlig afslappet

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Pyh Påske!

 3. Leif Jeg har ofte tænkt på, at det måtte være alletiders at kigge forbi Meyers Madhus/Deli, men indtil nu, er det kun blevet ved tanken. Måske når det bliver lidt lunere, og jeg får lyst til et eventyr med tog og Metro 😉

 4. Med hensyn til anbefaling af te, så kan det bestemt også anbefales, at man smutter forbi Meyers Deli på Gl. Kongevej – det er fantastisk teblandinger som de sælger derinde (kan ikke lige husket navnet på teproducenten, men det er i hvert fald nogle fine dåser som teen leveres i).

 5. Lene – Te er dejligt. Jeg er ved at genopfriske mit te-drikker-gen, og det går fint 😀

  At døje efter sådan en tur, når man ikke har redet SÃ… længe, er helt normalt. Sålænge jeg føler smerterne er “normale” så er det okay. Idag har jeg dog ondt i bækken/hoften, men det kan ligesåvel være fordi jeg har været i stalden igår også.

  Rigtig god weekend til dig.

 6. Te gør godt, jeg har fået forskellige udgaver af Chayas teblandinger og er ved at prøvesmage dem 🙂

  Synd at du skal døje med eftervirkninger efter din “drømmetur” på hest, men det må have været rigtig dejligt at det lykkedes

Der er lukket for kommentarer.