Frikadeller som gæstemad

img_8131opt.jpg
De fine rejer

img_8130opt.jpg
Jordskokgratin før ovnen

img_8138opt.jpg
Den færdige gratin

Jeg havde en god veninde på besøg igår. Det var rigtig hyggeligt. Først fik vi en rejemad. De der kutterrejer, som er så gode. Dernæst nogen frikadeller, og til dem fik vi en jordskokgratin. Den er meget enkel, men det er ofte det bedste. Skulle nogen ønske sig opskriften, så smid en mail, så får I den. Den er fra en af de mange kogebøger “Grønt på gaflen”(1985) af Sten Larsen. Han har skrevet flere, og jeg har 3 af dem, og jeg kan på det varmeste anbefale. Denne er ikke den nye “Grønt på gaflen” 2003), som iøvrigt også er udsolgt fra forlaget, men en gammel version med spiralryg. Den er rigtig god. Du kan læse lidt om Steen Larsen her, og få et par opskrifter fra ham også. Dumt jeg ikke fotograferede salaten, for den var egentlig festlig. Nåh, pyt det må blive næste gang så…. 🙂 Utraditionel gæstemad måske, men gæsten var meget tilfreds, og så er det jo altsammen godt nok. Og selvfølgelig nød vi da et glas rødvin – det kan man sørme godt til frikadeller.

1 thought on “Frikadeller som gæstemad

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Venindebesøg torsdag

Der er lukket for kommentarer.