“Lyserød” fotomodel

Den ene af “de små grå” – den “lille lyserøde”! Heller ikke han er lille mere og han er ved at opdage, at han er “en ham”! 😉 Der er mere “kant” på ham nu, og idag da jeg skulle tage ham ind, skulle han lige se, om han kunne “dreje mig en knap” – det kunne han ikke, og så kom han ind i god ro og orden.

Også smukke Lui skulle ind idag, og naboen havde gang i en savemaskine, og hver gang den startede, synes Lui, at det store show skulle igang. Det gjorde det noget vanskeligt for mig at få ham indfanget. Så fandt de da ud af, lige at tage en pause med “dyret” derovre, så jeg kunne få Lui ind. Han havde da hidset sig op, og drønet så meget rundt, at han var svedig den kære hest….

img_8139opt.jpg

img_8140opt.jpg

img_8142opt2.jpg
img_8143opt.jpg

0

3 thoughts on ““Lyserød” fotomodel

 1. Jane – Ja jeg er klar over, at “Louise” er 3 nu ifølge reglerne, men hun er jo stadig “Ã…rets 2-åring” indtil der bliver kåret en ny 😉 Derfor var det lidt bøvlet, hvad jeg skulle skrive – you see!?

  Ja og den ene Vallak, som vi har, er mega, men som nævt, tager han måske også efter sin mor. Og hopperne er jo genrelt noget mindre, men Fauve er stor og hendes medsøster efter Final Appearance, er også. Så når vi kun har en vallak, så er det jo svært at sige. Men du kan jo så se på Majestic, at han åbenbart også tager efter mor, som er stor. Jeg har ikke set Ballet Prince, men kan jo så regne ud, at de bliver store, for Lights er jo megastor også! 🙂

  0
 2. Den “LYSERØDE” er så dén jeg troede var “FAUVE”.
  Lois Lane, den smukke “3 åring” nu, hvor vi har rundet nytår, er normal af størrelse i mine øjne. Rigtig flot hest.
  Når folk kommer over på Hjortebo spørger de ifølge Søren Hjorth: Halløjsa, hvem er den flotte “2 åring” I har gående der. Menende Majestic 11. som er stort som et hus, til trods for at han blev født for 1år og 1½måned siden – 26. januar.
  Derfor mit tidligere spørgsmål om du havde indtryk af at Academy’s hingste alle var “koloenorme”.Men Mor Royal Eleven ER jo også koloenorm. Hun har samme far som Lights, verdens smukkeste BALLET PRINCE. Og HAN er stor.
  Jane

  0

Der er lukket for kommentarer.