Flickr- og internet problem

Jeg har et problem, og jeg har spurgt en af de vanlige eksperter. Han vidste ingenting, så nu “kaster jeg den ud i æteren”! Og hjælper det ikke, så må jeg have fat på TDC, og spørge dem. Jeg fatter intet.

På min stationære computer, har jeg mit fotoprogram og redigeringsprogram, så det er der, jeg uploader fotos til Flickr og redigerer til indlæg. Nå så langt så godt, bortset fra, at mit internet på den stationære her på det sidste er blevet voldsomt ustabilt. Jeg har installeret fornyelse af virusprogram, men det er det samme som hele tiden har været der, og som iøvrigt også er blevet installeret her på den bærbare, hvor der ingen problemer er AVG 7,5.

Ganske pludseligt fik jeg problemer med at uploade til Flickr. Så fandt jeg ud af, at de havde indført en ny uploader ting, og den skyndte jeg mig og hente og håbede så på snarlig bedring. Jeg fik:

En lang næse! 🙁

Den vil slet ikke tage nogen billeder uanset størrelse og antal, og fortæller mig, at jeg har et problem med mit internet. Og så kommer det underlige, der er fin forbindelse (trådløst netværk) siger mit lille ikon på værktøjslinien og alligevel kan jeg indimellem heller ikke logge på internetsider (min egen blog hænger helt vildt i perioder, hvilket jeg tilskrev one.com). Men da der ingen problemer er på den bærbare som iøvrigt kører Vista – den stationære XP, så ….???? Jeg har prøvet at slukke firewall også, har komprimeret og defragmenteret og alting og lige lidt hjælper det. Er der nogen derude, som har de “Vises sten”! Det håber jeg!

4 thoughts on “Flickr- og internet problem

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Upload for fuld skrue på den bærbare

  2. Anjoe – Det håber jeg også, jeg gør. Det plejer jeg da, så mon ikke!

    Helle K. – Det er p….irriterende, men jeg skal nok finde ud af det – jeg er stædig!!! 😀 Og som du siger, der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Du får dig en Flickr-konto. God fornøjelse….

  3. Det lyder irriterende. Jeg ved desværre ikke hvad problemet er, men det fik mig i gang med at lave en flick-konto. Jeg har længe overvejet det, men har altid sprunget over – men nu er jeg igang – jeg vil nemlig gerne have sådan nogle thumb-nails som du har i sidebar’en. :):)

Der er lukket for kommentarer.