Sanderson og slankekure

pelle-og-jeg-_01121990062op.jpg
Mig 1. december 1990 med vores dengang hund en foxterrier kaldet “Pelle”

Jeg bevæger mig langsomt igennem scanningsbunken, men det kan ikke være anderledes. Jeg må gøre det, når jeg føler for, at tage en tørn. Og det gjorde jeg så lige her idag. Tager en film ad gangen nu. Om det så er noget, der skal vises her, det er jo lidt forskelligt. Men jeg har talt om Sanderson Tapet engang for længe siden, og jeg lovede, at jeg ville vise mit tapet, på mit værelse, når jeg engang fik en scanner. Det har jeg nu, og tilfældigvis, var det så den stak, jeg fik fat på idag. Filmen er iøvrigt første film taget med mit analoge spejlrefleks. Jeg kan ikke huske, hvem der fotograferede, men en af mine veninder tror jeg.

Grunden til, at der står slankekure er, at jeg på dette tidspunkt, nok er det slankeste, jeg kan mindes. Jeg havde været på en hestekur af rang – pulver OG slankepiller. Ja jeg korser mig også, men det var som det ses effektivt. 56 kilo vejede jeg der og var som det ses, meget tynd. Ikke FOR tynd, men meget tynd. Ville dælme gerne derned igen, men det er nok ikke realistisk, men det skal ikke afholde mig fra at prøve… uden piller! Og så var jeg SÃ… stjerneforelsket på det her tidspunkt, og det hjælper jo altid – hos mig ihvertfald!

9 thoughts on “Sanderson og slankekure

 1. Henriette – Jeg sætter pris på det mindste pip, bare lige, så jeg ved, du er der. Men nu er du her jo heldigvis. Ja der er faldet rigtig mange fra. Meget trist. Jeg satser på ikke at svigte, men man skal jo have lysten, og den er da heldigvis relativt stabil. Så selvtak, men bestemt glad for, at du værdsætter.

 2. Jeg ved det godt og jeg skammer mig også. Men jeg har bare ikke haft lyst/energi til at blive mindet om alt det der var forbundet med bloglivet sidste år. Stort undskyld lyder det fra den lille trold. Hun er jo en trold trods alt. 🙂
  Glæder mig til at komme i gang igen, selvom jeg kan se at andre end jeg er faldet fra de seneste mdr. Hmm Måske det er normalt at man kører lidt sur i det. ALtså lige med undtagelse af jer hardcore bloggere som aldrig svigter jeres faste publikum?? smil Er glad for at visse ting er stabile her i verden. Tak tak og tak for det

 3. Henriette – Hvor dejligt, at høre fra dig igen. Jeg var efterhånden lidt nervøs, fordi jeg intet havde hørt fra dig. Du kan tro, jeg kigger forbi! Knus Deborah

 4. Hej Deborah. Jeg kigger lige frem her og siger hej til dig. Hvor er både du OG tapetet smukt. Jeg er vild med Sanderson. Her vil jeg så gøre opmærksom på at jeg IGEN har oprettet en blog. Føler at tiden er moden til at komme ud af hulen igen.. Kig forbi hvis du får tid og lyst.

  Knus Skovtrolden Henriette

 5. Perle – Ja det er sgu ikke let, for lidt og for meget! Men ja 49 kg til den højde, må siges at være for lidt!

  Olines – Dejligt at høre, at jeg sætter tanker igang 😀 Ja, det var lettere det med vægten, da man var i 20’erne!

 6. Sådan et tapet havde jeg på mit værelse lige da jeg blev teenager! Ã…h, ja det var tider – selv vægten var mig nådig dengang.
  Sjovt indlæg der sætter en masse tanker om fortiden igang hos mig:)

 7. Jeg vejede 49 kg da jeg mødte gemalen, det var til gengæld alt for lidt til mine 170 cm 😕

Der er lukket for kommentarer.