Mandetruck – også til kvinder?

monstertruck_448opt.jpg

Nu er det ikke fordi, jeg går en dyt op i ligestilling, og umiddelbart, så ér det her en MANDETRUCK, der vil noget, som skrevet står. Normalt går jeg heller ikke en snus op i trucks el. lastbiler, for det er de danske ganske enkelt for KEDELIGE til. Prøv lige at se TRUCK her! Hvorfor kører der ikke nogen fede lastbiler, som de amerikanske på de danske veje – hvorfor skal vi være så kedelige? Den her er ikke, og kunne jeg få lov at køre i den, ville jeg måske overveje, at lade mig hverve til faget 😉 Den er for sej! Du kan se mere om den og andre modeller på Navistar’s hjemmeside!

5 thoughts on “Mandetruck – også til kvinder?

 1. Jakob – Nu behøver ALT amerikansk jo ikke pr. definition være dårligt. Jeg efterlyser jo netop også, at de europæiske producenter er knap så kedelige. At det skal være kvalitet, behøver jo ikke være ensbetydende med kedeligt. Den her skulle så være kvalitet, så vidt vides. Og så ved jeg ikke, lige, hvad du definerer som dårlig kvalitet, og om du har læst, hvad denne indeholder og andre specifikationer.

  Sister Bonde – Ja jeg har også hørt om skræmmende eksempler på den slags. Meget uhyggeligt. Og forsikringen på sådan “en svend” løber nok også op i svimlende summer….bare et gæt. Men hammerlækker, det er den altså!

  Holme – Tror skisme ikke, der er garager til den slags 😉 Men det kan jo være undskyldningen for ikke at få en 😀

  Lone – Ja, den er supersej!!! Jeg kunne SLET ikke stå for den. Jeg er lidt som skaden, der godt kan lide noget, der skinner 😀 Og så hestekræfter både i biler, lastbiler, og rigtige hestekræfter!
  Du har ganske ret, jeg er lidt “sær”, men bare det er underholdende, er det jo godt. Så bliver det forhåbentlig aldrig kedeligt

 2. Fordi de bliver stjålet.
  Der står “medelere” alle vejne i Danmark, som sender beskeder til udlandet, hvor og hvornår, sådan en bil nærmer sig. Chaufføren bliver ofte gasset og smidt ud og bilen forsvinder med indhold.
  Har jo næsten lige taget stort kørekort, her ser man så mange skræmmende exempler, at man næsten ikke tør køre til udlandet.
  Men det er da en drøm at køre sådan en maskine – den er flot. Bare det var mig, der havde den stående her.

 3. Hej Deborah,

  Grunden til at vi ikke bruger amerikanske lastvogne i Europa er fordi vi vil have kvalitet og de fleste lastvogne som er amerikansk designet og produceret er noget gylle.

  Knus!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.