Stille søndag

Det har som igår været en stille dag. Jeg har nusset rundt og vasket op og ryddet op. Far kom med bilen, og jeg var nede og handle. Der var heldigvis ikke så mange i den første Fakta, men så havde jeg glemt, at jeg skulle have grape light sodavand, som de ikke fører i den første – møgirriterende, så måtte jeg turen til den dårlige Fakta, hvor folk selvfølgelig som altid stod på nakken af hinanden. Nå, men det gik og hjem med varerne kom jeg.

Den dejlige vaskemaskine har også arbejdet lidt for mig idag og gør også i skrivende stund. Jeg har fået et fodbad – dejligt, når man går så meget.

Det var tanken, at jeg evt skulle have været ude og køre her idag, men jeg har været søndags zombie, og det skyldes IGEN de her allergipiller, som jeg altså bare ikke kan tåle. Nu har jeg fået de nyeste mindst sløvende overhovedet, og alligevel har jeg været helt bombet. Så det går bare ikke. Irriterende! Men sådan er det.

Nu vil jeg gå ud og sætte aftensmaden over. Jeg vil have lidt lækkert idag og hygge mig lidt her til aften.

6 thoughts on “Stille søndag

  1. Helle K. – Jeg har prøvet 4 slags nu :o, og de sidste her, er de mindst sløvende overhovedet, og stadig bliver jeg til en zoombie!! 🙁

  2. Jeg kan anbefale dig, at forsøge dit lidt frem med pille-mærkerne. Jeg fik selv engang en allergipille – jeg faldt i søvn og sov i 18 timer. Siden har jeg prøvet nogle andre, som ikke virker sådan… 🙂

  3. Det har været en god weekend, bortset fra de der træthedssymptomer. Og min aftensmad var vellykket. Nu vil jeg gå i seng og sove, så jeg forhåbentlig er frisk imorgen…. ikke flere piller til den dame 🙂

  4. Lyder som en rigtig hyggelig dag, bortset måske fra turen i den sidste Fakta. Rigtig god søndag aften til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.