Dancing Queen

Idag var der nogen stykker af hestene, der skulle på banen for første gang siden ferien/vinterpause. Blandt dem, staldens dronning Good Girl. Hun dansede derned som en anden balletdanserinde. Nogen har glemt at fortælle hende, at de er små, for det er hun ikke – til gengæld er hun sin størrelse til trods elegant, og det er balletdanserinder også, som Nicholas ganske rigtigt påpegede. De fulgtes med Hanne og Lady Hjort, og hun skulle ihvertfald ikke stå tilbage for nogen, og havde sørget for, at Fruen ikke faldt i søvn undervejs 😉

Nicholas Cordrey og Good Girl og længere nede sammen med Hanne Bechmann og Lady Hjort:

img_8158opt.jpg

img_8159opt.jpg

img_8160opt.jpg

img_8161opt.jpg

img_8162opt.jpg

0

3 thoughts on “Dancing Queen

  1. Gurli – Det så rigtig godt ud, det lover jeg dig! Og ja, vi ser frem til et stort år!! 😀

    M-alo – Yep, det gjorde du, men når det nu skulle være, så er det vel ikke så dårligt, at blive det af en sådan skønhed! Der udover sin skønhed er i en klasse helt for sig selv, rent galopmæssigt 🙂

Der er lukket for kommentarer.