Flere skyer

img_8157opt.jpg

Også på Galopbanen, var det et forunderligt vejr, og den gamle bane dannede også kulisse for nogen fabelagtige skyer. Solen var der kort, men den var bestemt gået sin vej inden jeg forlod stalden igen. Vi var iøvrigt en tur mere dernede senere, sammen med Inge, som lige kom forbi. Jeg stod “på hovedet” inde hos Finish, og havde ikke set hun var kommet, og hun havde sat sig på bagsædet i bilen, så jeg fik et helt chock, da hun pludselig sagde noget. Men det var en god overraskelse. Det er altid dejligt, når hun kigger forbi. Den omgang var Louise og Sirius. Det gik også fint.

Jeg synes ikke, jeg nåede så meget idag, men som Hanne også sagde, jeg havde jo også været til byen – jeg var nede og hente noget brød til os efter banen, og den tid fra banen går jo fra det andet. Men både Finish og “Mama” (Lady Hjort) fik da en god tur idag, og fodret fik jeg også. Der gik iøvrigt en del tid med Finish idag, for han var jo kommet til at svede på banen og han er stadig ret så langhåret. Så jeg vaskede ham, og skrabede ham og gav ham ulddækken på. Og så vendte jeg tilbage senere og børstede ham og ordnede fusser. Han gør mig altid glad, men det irriterer mig, når folk ødelægger mit ellers så gode humør. Men en dejlig dag i stalden hjælper, og idag var endnu en.

Nu sidder jeg så her og slapper af, og er ret så træt. Imorgen skal jeg have styr på nogen ting med billeder, der skal bestilles og reolerne skal jeg også prøve at få bestilt. Vi ser, hvordan det går. God aften til jer.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.