En mere af Dove’s dejligheder


img_8195opt.jpg
Doves håndcreme, som jeg på det varmeste kan anbefale – klik på billedet for Dove’s hjemmeside

Jeg har før nævnt Doves deodoranter. Dem vil jeg gerne lige slå et slag for igen. Jeg lovede jo at vende tilbage, når jeg havde prøvet nogen flere af dem. Jeg har nu prøvet mig igennem dem alle, og de er alle gode! Jeg har svært ved at fremhæve en fremfor de andre, men jeg foretrækker den grønne, som hedder Fresh Touch p.g.a. duften. Virkningen er lige god hos dem alle. Så smut ud og find din favorit. Og nej billedet er ikke taget i en butik, det er det lager, jeg nu har bygget op ved at købe en el. 2 hver gang, jeg har set dem til 14 kr. på udsalg!

Nu havde jeg så fundet en favorit udi deodoranter. Og så så jeg en dag den her håndcreme på bud også. Den prøvede jeg også, for nu havde jeg jo været så glad for deodoranterne, så hvorfor ikke! Og sørme om ikke cremen er lige så god som deodoranterne og med en yderst behagelig duft også. Jeg har hænderne meget udenfor, og i vand og sjove ting og sager i og med arbejdet i stalden, og en god håndcreme er uundværlig. Nu ved jeg også, hvor jeg skal “fange” den! – Jeg har også fundet mig en favoritshampoo, men om det en anden dag!

dove.jpg

10 thoughts on “En mere af Dove’s dejligheder

 1. Hej Deborah
  Ser lige der er gode råd om håndcremer. Jeg har god gavn af Helosan, som dog fedter lidt. Så hvis jeg ikke lige må have fedte hænder fordi jeg evt. skal i byen eller ikke gider gå rundt og fedte, ja så bruger jeg den fra Kvickly/Brugsen der hedder ANGLEMARK minirisk håndcreme.Det er den som jeg har “med i tasken”, for mine hænder de er ret hærgede af staldarbejdet 🙁 Den ER simpelthen bare så effektiv og så er den parfumefri. Den er billig, hvilket jo efterhånden er svært at finde noget håndcreme der er:). Æv at jeg ikke bor i “gå-afstand” til dig, for så var jeg lige kommet ilende med en af mine til dig. Selvfølgelig er de osse købt på tilbud,som det meste af det jeg har…
  Hygge Birgit

 2. Hej Deborah
  Jeg vil lige sige at jeg osse synes godt om alle duftene på deodoranterne 🙂 Jeg fløj jo nærmest afsted ned i butikken, dengang du skrev om dem:) Er især glad for den grønne, men de andre er osse dejlige at have at skifte med.Ser godt ud dit lager:) Klogt at købe til lageret når der er tilbud i farvandet…det sparer man godt nok en hel masse ved. Måske jeg osse skulle prøve deres cremer. Dejligt at smutte ind til dig og få “gode tip”…takker ska du ha…
  Hygge Birgit

 3. Kaja – Nej det er DEODORANTEN, jeg har prøvet, ikke bodyshampoo, men det kan være, jeg gør det. Det er da også dejligt med lidt luksus. Men det her var ikke dyrt overhovedet. De kører vist kampagne p.t.

 4. Jeg har på en venindes anbefaling prøvet bodyshampooen Fresh Touch fra Dove. Den er mildt parfumeret, såfremt man ikke lider af parfumeallergi, for så ved jeg ikke. Nå nu ser jeg, det er også den du har fundet som favorit. Vi bor tæt på færgen, så vi har lidt dyre vaner udi deo og creme.

 5. Catarina – Pattesalven går man ikke fejl af, og den har jeg slet ikke tænkt på…. den bruger vi jo også flittigt til hestene! 😀

  Anita – Jamen vi er jo forskellige, og nogen kan noget, og nogen noget andet. Jeg har så ikke prøvet bodyshampoo, endnu, men det kan da være engang. Jeg har lager, jeg først skal have brugt 😉 Det gælder jo om at den enkelte finder noget, der duer 🙂

 6. Det er godt, du er blevet glad for håndcremen.

  Jeg har så kylet min egen ud igen, fordi den udtørrede mine hænder endnu mere pga. den skrappe parfumering. Det er bla. dét, jeg forbinder Dove med; en afsindig skrap parfume, som får min næse til at kilde og klø. Jeg har prøvet deres bodyshampoo også og det er det samme problem. Den udtørrer min hud helt ud over alle acceptable grænser.

  Desværre…

Der er lukket for kommentarer.