Fine Finish og “vilde” William på banen

img_8168opt.jpg

img_8169opt.jpg
Finish First og Maria Ljungberg i årets først canter på banen – det gik rigtig nydeligt og helt afslappet.

img_8170opt.jpg

img_8171opt.jpg
William Tell og Stella Rasmussen i en canter, der nede i svinget var lige ved at udvikle sig til mere 😉 – William synes bestemt, det gik for langsomt, og Stella gjorde, hvad hun kunne for at holde stand 😀

img_8176opt.jpg
De to ekvipager på vej hjemover igen

6 thoughts on “Fine Finish og “vilde” William på banen

  1. Holme – Jamen så har du da muligheden i Ã…rhus om ikke andet. Nej det er ikke Klampenborg. Jeg fandt hjemmesiden på den galopbane du nævner, den er også på engelsk, så den kan du da tjekke…:)

  2. Holme – Jeg ved ikke, hvor jeg havde det i mit hoved fra, men jeg bildte mig ind, at du returnerede hertil efter en periode. Men du kommer vel hjem på ferie. Om der er en Galopbane i Prag el. i nærheden ved jeg faktisk ikke, men det skulle næsten være mærkeligt andet. Jeg vil lige prøve, om jeg kan finde, og finder du, så lad vide 🙂

  3. Det gjorde jeg faktisk en del tidligere, i Klampenborg, men jeg har ikke tid for tiden. Desuden aner jeg ikke om der ligger en galopbane i nærheden af Prag.

Der er lukket for kommentarer.