Fine Finish og “vilde” William på banen

img_8168opt.jpg

img_8169opt.jpg
Finish First og Maria Ljungberg i årets først canter på banen – det gik rigtig nydeligt og helt afslappet.

img_8170opt.jpg

img_8171opt.jpg
William Tell og Stella Rasmussen i en canter, der nede i svinget var lige ved at udvikle sig til mere 😉 – William synes bestemt, det gik for langsomt, og Stella gjorde, hvad hun kunne for at holde stand 😀

img_8176opt.jpg
De to ekvipager på vej hjemover igen

0

6 thoughts on “Fine Finish og “vilde” William på banen

 1. Holme – Jamen så har du da muligheden i Ã…rhus om ikke andet. Nej det er ikke Klampenborg. Jeg fandt hjemmesiden på den galopbane du nævner, den er også på engelsk, så den kan du da tjekke…:)

  0
 2. Jeg kommer da tilbage til efter sommerferien, godt nok til Ã…rhus og der er vist en væddeløbsbane men det er jo ikke Klampenborg 🙂
  Min gode ven Helge skriver på sin hjemmeside (http://pavel-helge.blogspot.com/2007/08/mozart-l-og-galop-i-prag-5.html) om en stor galopbane kaldet Velka Chuchle. Jeg har dog ikke været der endnu, men det kunne da være man skulle tage derud. Eller også skulle man foreslå Helge at arrangere ture dertil 😉

  0
 3. Holme – Jeg ved ikke, hvor jeg havde det i mit hoved fra, men jeg bildte mig ind, at du returnerede hertil efter en periode. Men du kommer vel hjem på ferie. Om der er en Galopbane i Prag el. i nærheden ved jeg faktisk ikke, men det skulle næsten være mærkeligt andet. Jeg vil lige prøve, om jeg kan finde, og finder du, så lad vide 🙂

  0
 4. Det gjorde jeg faktisk en del tidligere, i Klampenborg, men jeg har ikke tid for tiden. Desuden aner jeg ikke om der ligger en galopbane i nærheden af Prag.

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.