Træthed

Jeg fik ordnet en masse på min liste. Men noget af det, blev ikke til noget desværre. Jeg kørte død i mit hoved, og måtte have en pause og noget frokokost og morgenmad da klokken var henad 14, og så tog jeg en pille og lagde mig for at få hovedet “i rette folder” igen. Jeg faldt i søvn og sov til klokken 18. Men så havde jeg også styr på hovedet. Det er det eneste der hjælper.

Jeg må videre med listen på torsdag, hvor jeg har hele dagen igen. Gulvmanden kommer og kigger på mit gulv som ligger som en mindre søgang, hvilket jeg ikke synes er rimeligt for et gulv til mange tusind. Det synes de heller ikke og så skal jeg have pudset vinduer. Dejligt.

Mange søde hilsener på bloggen og i mailboxen idag- det glæder altid. Imorgen skal jeg i stalden, og det er også en stor kilde til glæde hver gang.

Det er lidt træls, at hovedet ikke kan følge med altid, men sådan er det og jeg må indrette mig på det. Det der irriterer mig mest, er at jeg ikke fik bestil reolerne idag. Men jeg når det jo nok…..måske imorgen!

0

2 thoughts on “Træthed

 1. Birgit – Nej det er helt sikkert godt. Reolerne er lige på trapperne. Det er mere et spørgsmål om, at sætte mig ned, og bestille på nettet. Hovedet har det godt igen. Og jeg har haft en dejlig dag hos hestene som altid.

  0
 2. Hej Deborah
  Håber dit gulv bliver lavet, men det jo positivt at de i det mindste ikke vil løbe fra det…man ved jo snart aldrig. Der er nok af forretninger der ikke giver ordentlig kundebehandling. Et gulv til så mange penge må man jo forvente sig at det kan holde i årevis.
  Hav en rigtig hyggelig dag nede hos hestene :). Ja og så er det jo altid dejligt at have noget tilgode:)..her tænker jeg jo på reolerne, der har måttet vige for alle de ting der ikke kan skubbes ud:(. Håber alligevel ikke at du må vente alt for længe på dem :). Håber dit hoved får det bedre snarest 🙂
  Hygge Birgit

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.