Galopbanen i vinterkulisser

img_8223opt.jpg

Jeg var jo på gåben, og jeg har gjort det til en vane, selv på cykel at slå et slag indenom banen, for i det mindste at kunne nyde hestene det stykke istedet for bilerne på Klampenborgvej. Idag slog det mig, at jeg ligesåvel kunne gå bagom, for der var siger og skriver mig og så mig på hele banen. Hverken mus el. mand i miles omkreds, og da slet ingen heste! Dette havde sin helt naturlige forklaring i vejret – frossen bane! Men flot var der, som det ses.

Nedenfor gæssene, som er hyppige gæster på banen og et fast indslag, flyvende over hovedet på os, men også på jorden som det ses. Det er ikke lige altid hestene synes, at de er så sjove. Louise så det ihvertfald som en indledning til en anledning til at hoppe forleden 😀 – men okay hun behøver ikke meget for at få den ide!

img_8224opt.jpg