Koldt og flot

img_8203opt.jpg

Dagen i stalden var som altid dejlig. Lige til en start lidt forstyrret af kulden og den manglende bane, som også var frossen! Men det gik og der blev motioneret i den gamle Dyrehave istedet med forsigtighed selvfølgelig. Mens de var afsted fik jeg ordnet først Hong Kong, som nød det, men som også blev forladt indimellem, når jeg lige skulle smide en af de andre på fold el. lign. Han tog det hele med ophøjet ro. Man er vel ikke “The King” for ingenting. Vi hyggede os meget. Han er så dejlig ukompliceret.

Lights fik også ordnet fusser og Louise blev både striglet og fik ordnet fusser. Finish? Jameen han blev skam ikke snydt – selvfølgelig ikke, men han kom sidst i rækken idag. Og det tager han vist ingen skade af. Der var så meget at se til, at jeg helt glemte at tage hestebilleder idag. Men mon ikke lige det går…. istedet for I de fine krokos, som jeg mødte på vejen…