Ude godt….. og en fantastisk boggave

img_8199opt.jpg

Lige så glad jeg er for mine dage i stalden, lige så glad er jeg for, at komme hjem. Glad efter dejligt samvær med søde venner, både to- og firbenede. Og træt efter al min renden rundt, og den friske luft. Men det er sundt for mig! Nu har jeg jo prøvet, at være der, hvor der ingen steder var at tage hen, og hvor det meste tid blev tilbragt hjemme. Set i bakspejlet var det ikke godt, men nu er det så anderledes, og godt for det på mange måder.

Idag var jeg meget træt, da jeg kom hjem. Tanken om at skulle i bad, var næsten uoverstigelig, men det kom jeg selvfølgelig. Nu havde jeg udover at cykle fra stalden også været til rend om en bog, jeg meget, meget gerne ville have Heste af Yann Arthus-Bertrand, som var på bud til ingen penge! Den var selvfølgelig totalt og aldeles udsolgt. Jeg var så i en boghandel mere, og også der var den udsolgt. En af pigerne i stalden har forbindelser den vej rundt, og også der ringede jeg, men nej. Men hun har selv en, hun tilbød, jeg måtte købe til tilbudspris. Utroligt sødt af hende, der mener, at jeg vil få langt mere glæde af den. Hun er da bare dejlig!!!

bch-253.jpg

Som med ovenstående, formåede Liselotte igen at inspirerer, og da jeg så hendes kogebogindkøb, måtte jeg se, om jeg kunne skaffe mig en sådan også – på tilbud selvfølgelig. Det er jo ingen sag, at købe til den dyre penge. Ved nogen ihærdighed, lykkedes det, og jeg glæder mig til at kigge i den og prøve opskrifter også. Det har efterhånden udviklet sig til, at jeg har købt meget mere end planen var. Mere om resten, når posten har været her…. Mig og boghandler og bogudsalg. Jeg skal have skyklapper på!! 😀

2 thoughts on “Ude godt….. og en fantastisk boggave

  1. Miri – Jeg skal helst holde mig på laaang afstand, af alt hvad der ligner boghandler både IRL og på nettet! Jeg har lige fået købtt et par års ration nu her 😀

Der er lukket for kommentarer.