Øh, kender jeg dem?

Kender du det, du står og skal over fodgængerovergangen, og på den anden side står de her mennesker, som smiler til dig, og du synes pludselig de virker bekendt og smiler prøvende igen, stadig usikre mødes I midt i fodgængerovergangen, og siger pænt “hej”, men samtidig opdager du ihvertfald, at du overhovedet ikke kender dem? Men okay, ingen skade sket, men man føler sig da lidt fjollet! 😀

3 thoughts on “Øh, kender jeg dem?

 1. Hunløven – Jeg tror, du misforstår mig. Det her var fordi, jeg troede, at jeg kendte dem. Jeg kan da også godt finde på, bare at smile, men så udvikler det sig sjældent til et “hej” også. Nej her var tale om en misforståelse og klar forvirring hos begge. Men ellers har du da ret, at udveksle smil er en god ide.

  Catarina – Det kunne det i teorien godt, men det tror jeg bestemt ikke 🙂 Men et udemærket forslag.

 2. Kender det faktisk godt :d
  Har fra tid til anden selv gjort det med vilje, altså det med at smile til en vildt fremmed.
  Der er ikke noget så givende eller godt for sjælen som, at se et andet menneske smile tilbage.
  Og mange gange går man videre med et smil i lang tid efter, ene og alene fordi man i et kort sekund havde en menneskelig kontakt med en vildt fremmed.
  Ved godt det er sikkert er tosset, men kan også finde på at vinke og/eller smile til folk jeg sidder i kø med. Mange bliver bare forbløffede eller flove, nogen smiler og vinker tilbage.
  Det sidste er det bedste. :d/

Der er lukket for kommentarer.