Jeg skal love for…

Der kom opklaring – og det på alle fronter og ikke mindst vejret! Det ses tydeligt nedenfor….Jeg har ikke været så langt, andet end ned i postkassen med et brev, jeg fik skrevet idag. En af de ting, der var på min liste. Jeg nåede selvfølgelig ikke så meget som jeg gerne ville have gjort, men der er da fremskridt at spore. Nu gik hele formiddagen jo også med det ræs med planterne der skulle vandes og sættes på plads – jeg undervurderer altid, hvor lang tid det tager. De næste dage er jeg nok ikke så meget bevendt, men noget forventer jeg da at få lavet. Hvad og hvor meget ser vi til. Jeg skal i stalden både imorgen og lørdag, så alt er bonus..;-)

Idag blev vinduerne pudset og gulvet ligger fint igen nu – det tog ham vel 10 min. at fixe det. Den flinke fyr, der også lagde det. Alt i alt kan jeg kun være tilfreds, og oveni som bonus en lang snak med Jakob i Bangladesh også – dejligt. Det var noget siden, vi har haft en god sludder. Det nyder jeg altid meget! God aften til jer derude.

img_8225opt.jpg

img_8226opt.jpg

img_8230opt2.jpg

1 thought on “Jeg skal love for…

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Staldrundgang

Der er lukket for kommentarer.