Menigitis og min Guddatter

Historien om den 16-årige dreng, der er død af menigitis, får mig til at tænke på min Guddatter (på det lille foto), der døde af nøjatig det samme i 2003. Helt, helt forfærdeligt at skulle begrave en ung pige, der ganske kort forinden var blevet konfirmeret fra den samme kirke…. Året efter skulle vi konfirmerer hendes søster derfra, hvilket var lidt hårdt, men det gik og blev en god dag. Jeg havde kun det ene Gudbarn…og hun var så smuk og dejlig. Men hun er ikke glemt.

15 thoughts on “Menigitis og min Guddatter

 1. Rikke – Tak for din hilsen Rikke! Der blev lavet en hjemmeside for Malisar, men den ser ikke ud til at være der mere. Men det kan være, nogen laver en gruppe på Facebook måske. Det var da oplagt.

 2. Kære Deborah ..

  Jeg gik på skole med dit gudbarn Malisar på Sorø privat skole og besøgte hendes også på Omø og deltog også i den smukkeste begravelse blandt venner og familie . Jeg mener at hun også fik lavet en hjemmeside til ære for hende! Kan du huske navnet på den ?

  Det var en forfærdelig måde hun blev taget fra os alle sammen, men nu er hun deroppe og våger over os alle . Dyb medfølelse fra mig af .

 3. Kære Deborah

  Det gør mig meget ondt det med Malisar. Jeg håber, du kan give besked, om min dybeste medfølelse og kondollance til hele familien. Jeg gik i folkeskole med din Guddatter Salisar på Sorø Borgerskole, og der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på hende. Hvilken dejlig person og fantatisk og glædespredende menneske hun var… var endelig kommet i kontakt med hende efter hun flyttede fra Sorø, og så blev hun taget fra os alt for tidligt… hun vil altid være i mit hjerte…

 4. Bambii – Tak for din hilsen. Problemet er, at når symptomerne dukker op, er det ofte for sent, når vi taler om den farlige form for menigitis.

 5. Jeg kendte også Dennis :/
  Og man kan godt opdage den fx. ved røde knopper, feber,og hvis man bliver irriteret af lyde og skarpt lys.
  Men mange tænker bare ikke over det desværre! :/

 6. Helle K. – ja det går helt vildt stærkt 🙁 Ja det var meget trist. Tak for din søde hilsen.

  Perle – Ja, det er altid trist og chokerende, for sådan synes man jo ikke, det skal være…

 7. Jeg har set nogle tilfælde et par gange og det er en rædselsfuld sygdom. Den kommer snigende og så går den til angreb. Det er så uretfærdigt når man taler børn og død…………

 8. Det er en forfærdelig sygdom, som er svær at kende og opdage i tide. Da jeg gik i skole – 9. klasse tror jeg, var der to piger som døde, så vi blev alle vaccineret, alle forældre var paniske og det forstår jeg jo godt idag.

  Det er så hårdt og forfærdeligt, når børn og unge mennesker dør – det gør mig ondt, at du mistede din guddatter.

 9. IN – Det er netop det, der er så lumsk ved den heer form for menigitis, at den kan udvikle sig eksplosivt på få timer. Det var nøjagtig det samme, der skete for min Guddatter. Til at starte med ligner det almindelig influenza. Men sørgeligt er det.

  Majsen – Det kan man jo for det første ikke, og for det andet, så tror jeg personligt på, at der er en mening med det. Også det mest
  forfærdelige. Det er altid frygteligt at miste, og det er jo os her, der sidder med smerten, ikke de afdøde. De har jo fred. Så vi er jo nødt til at lære at tackle, omend det er meget, meget svært.

  Anette – Helt afskyelig, men dem er der jo desværre flere af 🙁

 10. Det burde forbydes ved lov, at babyer, børn og unge mennesker skal følges til graven af forældre og andre voksne mennesker.

  Det er så ganske forfærdeligt – taler desværre af erfaring.

 11. Jeg syntes simpelhen bare, at det er en forfærdelig måde at dø på. Kendte drengen som døde af menigitis onsdag morgen, og jeg kan ikke forstå, hvordan man ikke kan have opdaget det noget før, så de kunne have nået at redde hans liv. Mine tanker går til hans familie, og alle de andre venner som mistede den skønne dreng onsdag morgen, må han hvile ifred :/

Der er lukket for kommentarer.