Hun er tilbage – Cathrine

img_6359opt.jpg

Og selvfølgelig var hun ude på “krudtbomben” idag – hvad ellers? Ovenfor ses de inden hun tog afsted til Chile. Hun var en dag for tidligt på den, men ingen klager over det selvfølgelig ikke. Imorgen kommer hun igen, og så skal vi behørigt fejre at hun er tilbage… Hun havde mange gode ting med hjem, og må have slæbt den stakkels pige, men dejligt for os, at hun gider. Tak for det.

3 thoughts on “Hun er tilbage – Cathrine

  1. Susie – Yes it is great…I think you’re right, Maria has waited desperately for her to come. Well the weather is alright, but of course we can’t compeed with chilean weather. Right now very mild and no wind. Hanne won again at the other award party last night and Good Girl and Lois.

  2. Hi there.
    Great that Cat is back so that she can get you all organised again…ha ha. No, I think Maria has been waiting desperately for her to come home.
    I hope she has brought some warm sunny Chilean weather with!!!!
    adios Susie

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Min 2. ridetur - søde Sirius

Der er lukket for kommentarer.