Min 2. ridetur – søde Sirius

img_8232opt.jpg

Jeg har været i stalden idag til morgen. Jeg var lidt spændt på, om jeg ville komme ud og ride idag. Det var hurtigt klart, at det ihvertfald ikke blev på Lights, for han skulle ned og cantre på banen. Så jeg troede ikke, jeg ville få en tur idag, men så kom de på, at jeg kunne tage en tur på Sirius. Jeg havde allerede skrevet til Hanne, at jeg sagtens kunne tage en tur alene på Lights, men det blev så alene på Sirius. Han var super, supersød, og intet problem overhovedet. Vi mødte ellers udfordringer nok, selv for almindelige heste, men da især for en fuldblodshest, og han tog både en kæmpe lastbil med tømmer, en træfældningskran og skud i stiv arm. Så ham tager jeg hjertens gerne flere ture på. Det var superdejligt, og jeg red samme tur, som Rum og jeg red sidst, og det gik så fint. Det slår mig lige, at jeg ingen billeder har af ham sådan close-up, det må der lige laves om på.

Som nævnt før, så kom Cathrine i stalden idag, selvom hun først skulle være kommet imorgen. Og med havde hun overtræk til min hjelm, eller rettere den jeg skal købe her, nu når butikken på banen forhåbentlig åbner lige om lidt. Det er ret flot med mit navn på og alting. Havde jeg kendt prisen, havde jeg nok bestilt nogen flere, men det gør jeg så næste gang.

Udover ridetur, var det lidt begrænset hvad jeg nåede, men jeg fik vasket Finish’ens ben i sæbespåner. En diciplin der skal diskuteres om HVER gang, inden han falder til ro og står stille. Sådan er det bare, men gjort blev det, og hans ben er så fine….. Dejligt når al ens ihærdighed giver pote. Ellers ordnede jeg Vida Nova, og selvfølgelig Sirius. Det var vist qvoten idag, men jeg er godt nok træt. Tror jeg tager det helt stille imorgen og bare hygger mig med Finish, og er social med besøgende og de andre.