Te og drømme om syrener

moerk-syren-1505071.jpg

Idag var det langt fra at være sol og sommer, Det var ikke hundekoldt, og jeg havde skiftet jakken til en mindre volumiøs model. Som Maria sagde, så klædte den mig bedre. Jeg måtte så gøre hende opmærksom på, at den også kun bliver brugt, fordi den er usigelig dejlig varm, og jeg er helt klar over, at den intet gør for ens figur. Ikke desto mindre, kom jeg til at tænke på bedre tider, da jeg var ude og ride, og hvor dejligt det bliver, når det bliver sol og grønt derude – wow, hvor jeg glæder mig. Nu er der godt nok ikke syrener i Dyrehaven, men stadig….

Nu siddder jeg her inde i varmen og endnu engang er jeg godt tilfreds med at jeg “kun” har lejligheden at skulle holde styr i. Så meget jeg end holdt af at rode i haven, så kunne min hænder ikke holde til det. Desværre er de også begyndt at brokke sig nu, hvor jeg bruger dem så meget.

Der drikkes te og ses den gode kending “Dommer John Deed” som jeg elsker, og jeg har haft kigget på muligheder for baggrunde og headere til bloggen. Jeg trænger for forandring. Jeg er ikke så hurtig, for jeg kan ikke helt overskue, hvordan det gøres, men nu får vi se, ellers må jeg trække på god hjælp igen…men jeg prøver! Mere imorgen – nu en kop te mere og så snart i seng. Imorgen venter Finish og de andre igen… og hvor er det dejligt!

0