Kim og hans elegante dame

img_8237opt.jpg
Jockey Kim Andersen på smukke Anchors Away efter en tur på banen

Det var fantastisk vejr igår. Solskin og blå himmel. Jeg ventede jo på vores heste, men jeg behøvede ikke at kede mig sålænge (iøvrigt noget, jeg aldrig gør, men bortset fra det).

Den første jeg mødte var Kim på Anchors Away. Vi er meget enige om, hvor smuk hun er med sin lysegrå farve og helt sorte “besætning”, udover at hun er flot bygget. Kim er altid god for en hyggesludder og således også idag. Det sætter jeg stor pris på, og så fik jeg dem også lige fanget i farten. Nu kan det være, jeg skulle prøve at komme lidt tidligere en dag, så jeg også kan se hende galopperer. Indtil nu har jeg kun mødt dem på vej ud.

2 thoughts on “Kim og hans elegante dame

  1. Anjoe – Tusind Anjoe, for dine søde ord, som betyder meget for mig. Jeg kunne håbe, at jeg måske også med min blog gør, at nogen får interessen, selvom de ikke havde den før. Det glæder mig, at du kan fornemme, hvordan jeg har det med det og lige akkurat “spot on”!

    Og ja det er jo dejligt, at vi alle får lidt ud af det, og hygger os samtidig med, at vi får noget fra hånden 🙂

  2. Som en del af dine andre besøgende, er heste ikke lige mig, men jeg læser alligevel en pæn del af dine indlæg om disse, for de er “gennemsyret” af den glæde og interesse, som du, Deborah, har for denne verden og dens miljø, og hvor meget oplevelserne betyder for dig!

    At du tilmed er en god hjælper, ja så er ringen da ligesom sluttet :d

Der er lukket for kommentarer.