Nok

Nu kan hovedet ikke mere. Jeg har ordnet billeder og blog hele dagen, og hovedet er stået af, men jeg er godt tilfreds med resultatet, og så er der endda 2 indlæg i reserve til senere…. Pyh, og midt i det hele så røg den trådløse adapter til min stationære computer, så jeg skulle over og lave det hele her på den bærbare. Eller rettere billederne laves der og flyttes herover først. Men det er da også gået fint. Men derfor skal jeg nu have en ny adapter allligvel.

Nu står den på afslapning, bad og middagsmad – god aften til jer 🙂

6 thoughts on “Nok

 1. Therese – Det kan man, og det kan da for en udenfor måske også se ud som om, at alt er okay, men de sidder jo heller ikke med mit hoved 😉 Og så har jeg også nogengange (i dette tilfælde) tendensen til at gøre mere end jeg skal nogengange. Et meget almindeligt “syndrom” tror jeg, når man gerne vil.

  Anita – Jamen helt okay, og jo selvfølglig må du spørge. Når jeg sådan reflekterer lidt nærmere over det, så har du jo ganske ret. Jeg forstod dig sådan, at du mente, at jeg følte mig presset udefra til det, og det gør jeg ikke, det er nok i højere grad, som du er inde på, et pres jeg pålægger mig selv, fordi jeg synes “at sådan skal det være” – og ellers kommer jeg jo helt bagud 😉 Forstår du? Det er jo ikke at skrivfe indlæggene, der tager tiden. Det er billederne, der tager lang tid. Så måske vi begge misforstod hinanden lidt 🙂

 2. Citat: “Den eneste grund til, at jeg synes, de her skulle op idag, var, at det jo sådan set var gårsdagens begivenheder”

  Det er her jeg tænker, at de begivenheder jo ikke nødvendigvis SKULLE op på bloggen. Jeg kan udmærket forstå, at du gerne vil fortælle om dem, men hvis det er noget som trætter dig at skulle lave/skrive, fordi de måske kræver mange ord og megen energi, så er det måske bedre at lade dem være.

  Eller fx. gemme dem til senere og så bare skrive “forleden dag var jeg…” osv., når du bedre kan holde til det. Der går ingen skår af mig, fordi jeg ikke lige hører om en enkelt oplevelse eller flere 😉

  Men jo, måske har jeg misforstået noget. Det fornægter bare ikke de tanker jeg kan sidde med, når du skriver som du gør og så var det lige, jeg ville spørge…

 3. Det var bestemt heller ikke en anklage, så ingen grund til store bogstaver 😉

  Jeg tolkede bare på samme måde som Anita. Hendes første tre linjer, siger præcis det jeg tænkte. Og man kan jo altid ta’ fejl, ikke sandt ?!

  Jeg må sige at det er muligt dit hovede kan tåle mindre end de flestes, men med den flid du har på bloggen, er det bestemt ikke noget der kommer til udtryk her. Og det er da en god ting 🙂

 4. NEJ, NEJ, stop! Jeg blogger skam ikke af pligt. Hvis jeg ikke synes, det var sjovt, så gjorde jeg ikke. Den eneste grund til, at jeg synes, de her skulle op idag, var, at det jo sådan set var gårsdagens begivenheder. Og så kan mit hoved altså tåle mindre end de flestes. Det er DET, der er anstrengende, ikke bloggen – er I med nu så? 😉

  Jeg var ikke engang klar over, at der var 10 indlæg idag, så hvis jeg bloggede for antal, el. at tækkes nogen, havde jeg nok styr på det, og det havde jeg ikke 😀
  Forstår slet ikke, hvor I får den ide fra. Det eneste jeg skriver er, at mit hoved ikke kan mere…. hvordan kan det tolkes som pligt? Og at jeg har siddet med det hele dagen er bare et faktum, ikke en klage…… me don’t understand!

 5. Skulle lige til at sige det samme som Anita. Man må sige at du med 10 indlæg på én dag, da bestemt ikke forsømmer bloggen, så to indlæg mere i reserve, er vel fint nok at putte på en anden dag 😉

 6. Når du skriver om det hårde ved at skrive på/arbejde med bloggen, og endda have reserveindlæg stående til senere, så får du det til at lyde som om, det er blevet en pligt for dig at få skrevet her.

  Det tænker jeg tit på, når jeg læser det.

  Jeg kan forstå hvis man er betalt for at blogge og SKAL holde en vis standard overfor sine læsere, men det her er jo ren fritid som kan passe ind, som man nu gider det.

  Måske tager jeg fejl 🙂

Der er lukket for kommentarer.