Idag vil jeg gøre det

img_8314opt.jpg

Nu vil jeg så gøre det – eller rettere ikke gøre det – lade være med at skrive noget næsten, for jeg giiiider ikke idag. Jeg har en af de (heldigvis) sjældne negative dage (det dukkede lige op sådan pludselig her da jeg kom hjem). Vil ikke tale med nogen, og den eneste, jeg gad tale med, gad ikke lige (eller havde ikke lige tid). Så nu vil jeg bare sætte mig i min sofa, med dynen på og spille børnefornærmet og se fjernsyn og vente på, at jeg har det anderledes imorgen – forhåbentlig!

0

4 thoughts on “Idag vil jeg gøre det

  1. Helle K. og Perle – Tusind tak, det går bedre 😉

    Mahalo – Idag ingen udfordringer, bare afslapning – heldigivis! Det glæder mig da, at du også har glæde af deodoranten. De er også gode synes jeg 🙂 Til gengæld er jeg ikke længere så sikker med hensyn til håndcremen…

  2. Er du klar til en ny dags udfordringer? >:d< - Forøvrigt, tak for dit råd om Dove-deodoranten - jeg købte en for at afprøve (tilbud) : den er mit mærke i deodoranter nu! Uhmm...:)>–

Der er lukket for kommentarer.