Ren kunst og helt fantastisk

bch-283opt.jpg

bch-322opt.jpg

bch-2882opt2.jpg

Jeg fik min bog af Maria i fredags, og nu har jeg haft mulighed, for at kigge den. Det er intet mindre end et kunstværk. Billederne er helt fabelagtige, og når man så oveni elsker de kære heste, så er det jo uovertruffent.

Jeg må sige, at elsker man heste, og har mulighed for at få fingre i bogen Heste af Yann Arthus-Bertrand, så skal man gøre det. Den kan stadig købes til fuld pris på nettet nogen steder, men vil du have den skal du skynde dig. Du kan se billederne fra bogen og om Yann Artthus-Bertrand her. Klikker du på billederne ovenfor, kommer du direkte til hestene.

0

4 thoughts on “Ren kunst og helt fantastisk

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dayschan søn af Daylami

 2. Marianne – Du skal se at få det gjort, for den udgår, medmindre de genoptrykker den! Det var også derfor jeg pludselig fik travlt. Jeg var så heldig at kunne købe min billligt. Du har ret, de andre er også fantastiske – eller alle hans bøger.

  Irene – Den kan man have glæde af resten af livet, det er helt sikkert 🙂

  0
 3. Fantastiske billeder der er i den bog… har den selv… det er en ren fornøjelse at bladre i den 🙂

  0
 4. Hele YAB’s serie med dyr og mennesker er fantatiske! Jeg tror jeg må se om jeg kan støve bogen op på et tidspunkt!

  0

Der er lukket for kommentarer.