Jeg måtte undvære

Jeg måtte undvære mine kære heste og vennerne dernede idag….Igår sen eftermiddag fik jeg det underligt. Jeg var svimmel og utilpas. Det er jeg stadig og jeg har feber også. Selvfølgelig håbede jeg, at en god nats søvn ville gøre, at jeg kunne tage afsted her til morgen og det på mikrakuløs vis var borte. Det var det ikke. Jeg stod op og synes godt nok ikke, det lige svingede – det gyngede nærmere, og det blev det ved med, samtidig med den her lidt kvalme fornemmelse. Så jeg måtte bide i det sure æble, og meddele, at jeg er sløj idag, og jeg kommer så hurtigt jeg kan. Jeg skulle ellers have været ud og ride idag.

Så når tanken om det og Finish tilsammen ikke var nok til, at jeg følte mig frisk, så var jeg godt klar over, at jeg skulle holde mig i ro. Så det gør jeg så. Jeg har ligget på min sofa og set “daytime television” hele dagen, indtil nu, hvor jeg tænkte I lige skulle have lidt fra “arkiverne” fra forleden af fotos, og en status på dagen idag.

Det var også d.d. jeg skulle til min søster med Påskeæg til nevøerne. Hun sagde meget pænt, at jeg kunne se det an, og det gør jeg, men lige nu ser det ikke for lyst ud. Men pyt skidt, så må vi bare udsætte lidt. Værre er det forhåbentlig ikke.

img_8295opt.jpg

img_8297opt.jpg

img_8298opt.jpg
Ovenfor Lena og Maria på to af vores åringer. To piger Lena’s hedder Manon og er en br hp v/Final Appearace – Miss Heritage og Fauve en br hp v/Academy Award – Deialitha. Jeg har haft mine store vanskeligheder med at skelne de to fra hinanden, men nu er det klargjort at Fauve er en anelse mindre end Manon (som er gigantisk), og så har hun en hvid sok på det ene bagben. Men smukke og dejlige er de begge

img_8308opt.jpg
Vi havde et kort gennemgående besøg forleden. Det var Thomas og Paramax br v v/Medaaly – Cut Quick, der kiggede indenom os, fordi der oppe på vejen ned til banen holdt en monsterlastbil og spærrede det hele. Om jeg kunne lukke ham bagom? Ja selvfølgelig kunne jeg det, og tog lige et billede også