Serier og sofa

Jeg har det virkelig underligt. Aftalen med søster blev også udskudt. Jeg har feber, hovedpine og er svimmel, og det er det. Hverken forkølelse el. andre dårligdomme hærger systemet. Mystisk, men jeg lytter og bliver liggende på sofaen, og det er da heller ikke så ringe igen, at hygge sig der, når nu galt skal være.

Der er masser af dejlige udsendelser, at hygge med på Charlie…. om lidt de kære Herskaber og Tjenestefolk”….. glæder mig. Der er meget, jeg har glemt fra sidst.

Vejret har virkelig vist sig fra mange sider idag her, det har været solskin, regn og haglvejr. Lige nu er det vist en mellemting mellem de to sidste, godt dynen er varm og huset tæt….

2 thoughts on “Serier og sofa

  1. Irene – Ja det var hele vejen rundt igår. Her er det startet trist ihvertfald. Regn, og mere regn lover de på mit TV.

    Charlie er en supergod kanal – Gamle os? :-” Nej, men på den anden side, begynder det da at hjælpe lidt på det, men det er vel også ok…

  2. Ja jeg har siddet på kontoret i Horsens og fulgt hele vejreportoiret 🙂 og lige en ting mere… kanal Charlie er altså god… også selv om de mobber mig med at det er for “de gamle” 🙂

Der er lukket for kommentarer.