Nedtællingen er begyndt

solskin-pa-foerste-loebsdag.jpg
Stemning fra første løbsdag 2007, som sidste år faldt den 14. april

Nu er der knap en måned til første løbsdag, og der er hektisk aktivitet rundt omkring for at få alt klappet og klart ikke mindst til første løbsdag, men også til Staldrundgang den 30. marts. Det bliver som altid meget, meget spændende, at følge nye som gamle hestevenners nye sæsson. Det er første gang jeg sådan har prøvet at følge et hold åringer, og jeg må sige, det er en skøn fornemmelse at huske de uldtotter, der kom og så se de smukke unge heste, de nu er blevet. og endnu mere spændende, er det da, når det også skal ud og løbe.

En af de heste, det bliver helt vildt spændende at følge, er selvfølgelig superhoppen Good Girl – 2 gange kåret som Ã…rets hest! Sidste år ved sæssonstart, anede jeg måske, hvilken stjerne i svøb hun var, for hun er den eneste hest, jeg har fotograferet den første løbsdag. Jeg vidste på det tidspunkt intet om hende, hendes afstamning el. noget som helst. Det gør jeg så nu. Jeg husker dengang, at jeg var dybt forundret over, at hun var en hoppe… og hun er også en ufattelig maskulin en af slagsen, det taler vi ofte om. Alene i kraft af hendes størrelse…
Men uanset, så holdt jeg allerede dengang af dette foto (mit første af hende), som viser en Good Girl i rampelyset -og der tror jeg, hun bliver 🙂

good-girl-foerste-loebsdag.jpg
Good Girl på årets første løbsdag 2007, efter at have vundet 4. løb. Det er Iben Hjort Jensen ved hendes hoved og på ryggen af hende er det Nicholas Cordrey – fotografen i det fjerne er Peter Leth Keller

Sæssonstart er den 11. april klokken 15

1 thought on “Nedtællingen er begyndt

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Udsigten med sne på

Der er lukket for kommentarer.