Wow, hvor flot

Jeg var lige rundt på mine forskellige blogs her til morgen, og stødte på Michaels nye look. Han har sludret om det et stykke tid, og nu er der syn for sagen. Tænk at kunne det. Nej hvor er jeg misundelig. Mit hoved kan slet ikke overskue det, men nej hvor jeg beundre folk, der kan få den slags på benene. Heldigvis har han lovet at give mig en hånd med omlægning af mit, når jeg lige får styr på, hvad jeg skal og ikke skal. Selv det har jeg svært ved :(, men med de evner, kan Michael forhåbentlig hjælpe lidt der også, og give gode indput. Wow!

0

4 thoughts on “Wow, hvor flot

  1. M-alo – Tusind tak Michael at du vil hjælpe, det er jeg meget glad for.

    Catarina – Det kan jeg godt forstå, kan se underligt ud, men nu er det jo ikke alt, du ved. Men faktum er, at det kan jeg altså ikke og derfor er taknemmelig for den hjælp jeg kan få. Men helt bortset fra det, er Multimediadesigner uddannelsen UTROLIGT bred, og man er ingenlunde udlært designer, bare p.g.a. den uddannelse nødvendigvis.

  2. Jeg synes det er lidt underligt du ikke selv kan, når du har en uddannelse som multimediedesigner, selv dengang lærte man de ”basale” koder.

    Jeg har ingen uddannelse inde for det fag, kun interessen og nysgerigheden, og den har hjulpet mig langt.

Der er lukket for kommentarer.