Royal Eleven fik hingsteføl

royal-eleven-vinderopt.jpg
Mark Larsen på Royal Eleven br hp v/Ballet Prince (IRE) – Ligegaux Maximum (FR) i 2004 – Foto: Burt Seeger.

Efter Eishin Dunkirk.. Føllet er fuks med en lang hvid blis. Du kan se “farmand” i aktion her.

Flemming og Jane Zwicky, er lykkelige! Det er første fuks det er lykkedes at få i 29 år. Så der er stor glæde. Først et barnebarn og så et fuks hingsteføl, så bliver det ikke meget bedre. Stort tillykke!! 🙂

5 thoughts on “Royal Eleven fik hingsteføl

 1. Catarina – Det er IKKE taget af mig, som Jane ganske rigtigt nævner. Jeg var ikke sikker, men det måtte næsten være Burt Seeger, der havde taget det. Og det var det også. Jeg ville sørme gerne, det var mig, der havde. Du kan altid se, om det er mine billeder, for er kategorien ikke “foto” forneden, så er det fordi det ikke er mit eget.

  Jane – Ja han er HELT suveræn, og jeg elsker det billede. Synes det er super, på alle måder. Håber det er okay, at jeg bringer det her. Det er simpelthen så godt. Nu har jeg skrevet, at det er taget af ham, så skulle der ingen misforståelser blive.

 2. Dette billede er taget af vores meget dygtige og kære familieven
  BURT SEEGER som en privat gave til os da Royal Eleven vandt et løb
  “med smør på halen” d.v.s. 8 længder.
  Til store familearrangementer, f.eks bryllup, bruger vi ALTID Burt, og vi har alle hans vinderbilleder af vores heste helt tilbage til 1973. Han er simpelthen “suveræn” og jeg kender ingen som ham, der forstår at fange “nuet”. Da billedet ikke er signeret, er det som sagt fordi det var en gave. Alle de andre billeder igennem tiden er blevet købt og specielt indrammet af ham, så utroligt professionelt. På Galopbanen kan man altid kende ham på hans store cowboyhat når han fotograferer i paddocken. En “KUNSTNER”- MESTEREN.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.