Udflugt uden Påskeæg

img_8319opt.jpgJeg tog mig sammen trods en voldsom hovedpine, og kørte for at se, om jeg kunne opdrive de smukke Påskeæg, der skulle være i Netto, i denne uge. Det kunne jeg ikke, de var selvfølgelig for længst væk. Nu har jeg to veninder i provinsen til at kigge for mig, og måske jeg er heldig, og ellers går det nok, men søde var de nu. Jeg fik dog Påskeæg i chokoladeform og lakridsform så vi har lidt at hygge med, når jeg får Påskegæst.

Til gengæld købte jeg som trøst en luksus skyllemiddel, men ikke strygevand, da jeg tror, jeg vil få mere glæde af førstnævnte som også dufter rigtig dejligt. Man kan også få luksus vaskemiddel. Dertil kom 2 forskellige Dahliaer, og en buket lilla tulipaner.

Mit hoved føles grangiveligt som om, det er ved at eksploderer, og hovedpinetabletter har intet hjulpet, så foreløbig er jeg her på sofaen under dynen. Men nu har jeg da prøvet, om både frisk luft og regn i skøn forening hjalp – det kan så meldes, det gjorde det ikke. Til gengæld var turen med toget meget nem, og noget jeg gerne gør igen, for at komme op og kigge – næste gang dog i god tid.

img_8322opt.jpg

img_8321opt.jpg

0

2 thoughts on “Udflugt uden Påskeæg

  1. Lena – Godt du kunne bruge og blev glad for den. Jeg var lidt ked af, jeg glemte at skrive en lille hilsen til dig. Men hermed ønsker jeg dig, en rigtig god Påske. Det var da skønt, at kunne sende lidt Påskeglæde til det høje nord! Jeg vil kigge forbi din blog, og håber også at se dig her igen.

    Du har ganske ret, jeg er meget glad for hestene 😡

    Mange Påskehilsener

    Deborah:)

  2. Hei Deborah! Tusen, tusen takk for den flotte pakken jeg fikk av deg, med en flott lyslykt og litt påske-godis 🙂 Skal få et bilde inn på bloggen min etterhvert. Koselig blogg du har, skjønner at du er glad i hester! Flotte dyr:-) Ønsker deg en kjempefin påske, kos deg! Hilsen Lena

Der er lukket for kommentarer.