Weekend

img_8345opt.jpg

Jeg synes som altid tiden forsvinder for mig. Men at jeg har ligget her det meste af ugen hjælper jo heller ikke. Det var skønt at komme i stalden idag. På vejen hjem var jeg en tur forbi Fakta, hvor jeg lige fik mig et par Påskeekyllinger og et par lys i Påskefarver udover lidt mad.

Gåturen hjem var pludselig meget lang, men det hjalp at vejret var blevet så skønt. Vel hjemme fik jeg et bad, efter at have siddet her og hygget mig med computeren og så var det pludselig også blevet aftensmadstid. Iaften stod menuen på en hakkebøf. Det kan jeg godt lide.

Igår aftes fik jeg en dejlig snak med Jakob i Bangladesh. Det er altså underligt, at det lader sig gøre, og skønt var det efter 4 år, at høre hans milde røst igen.
Her ved hjemkomst, var der hilsen fra Lena i Norge, som havde modtaget min Påskegave, som faldt i god jord. Det glædede mig, at hun lige skrev, og at hun blev glad for hilsen. Jeg er spændt på, hvornår min Påskehilsen dukker op, og hvem den er fra.

Det er fristende, at tage en tur mere i stalden imorgen, men jeg ved, jeg skal blive her. Dels for at det ellers bliver for meget, når jeg skal afsted igen mandag, men også fordi her trænger for den berømte kærlige hånd, efter jeg har ligget brak nogen dage. Så imorgen står den på støvsugning og klargøring til Påskegæst på fredag. Det er en kær veninde fra det jydske, som jeg glæder mig meget til at se. Det er ved at være længe siden…. Men selvfølgelig har vi kontakten på mail og telefon/sms. Dejligt med sådan en veninde, der vil komme og besøge mig. Nu vil jeg foreløbig ønske jer god weekend….