En overhaling

cadillac1956opt.jpg
Cadillac årgang 1956, så bliver det ikke meget mere Dollargrin

Kan du lide biler? Så er du nødt til at se et program på Discovery, der hedder “Overhaling” (Overhaulin’).

Forleden så jeg det igen, og det er godt nok et af de bedste, jeg har set. Både fordi damen, hvis bil skulle have en overhaling var så skøn, men sandelig også fordi, jeg synes bilen var det. En Cadillac 1956 convertible. Nej hvor var den lækker. Egentlig var den flot før, men EFTER. Holy Macrel hvor var den mundvandsløbende lækker. Suk! Jeg ønskede mig tilbage til tiderne før oliekriser, og himmelstræbende benzin/Oliepriser. Men jeg tør ikke tænke på bare parkering i sådan en spand. Den er gigantisk. Den kræver nok amerikanske forhold 😉

Omend de også findes i DK, hvor der skam er en Cadillac Club. Iøvrigt var der jo en vis Hr. Presley, der var bidt af en gal en af slagsen og forærede dem væk i stimer.

Kunne du tænke dig at se programmet, så kommer det her kl 10!