Kvalmefremkaldende

Har du prøvet at sætte et stykke musik på, uden helt at kunne huske det, men du syntes engang det var godt…. Så får du sat det på og minderne vælter ind over dig. I mit tilfælde her til morgen, var det så jeg blev dårlig langt ind i sjælen og måtte slukke for skidtet. Ærgerligt for musikken er god, men minderne er bestemt ikke. Den bringer minder om en tid, som i den grad nu giver mig kvalme, både fordi dengang var skrækkelig, og fordi de hændelser, der fulgte efter også var – og vi taler om den samme person. Jeg savner ham ikke, af samme forfærdelige grunde, men jeg elskede ham højt engang, og alt det traumatiske, det har sat dybe spor. Derfor skal jeg aldrig høre det stk. musik igen…

2 thoughts on “Kvalmefremkaldende

  1. Michael – Tror jeg ikke, der er chance for, det er ret specielt, og ret gammelt, men du har da til dels ret, og det var da sødt af dig, at tænke på det 🙂

  2. Så skulle du måske have nævnt hvilket stykke musik det drejer sig om… Så man ikke ved en fejl kommer til at udsætte dig for det?

Der er lukket for kommentarer.