Kvalmefremkaldende

Har du prøvet at sætte et stykke musik på, uden helt at kunne huske det, men du syntes engang det var godt…. Så får du sat det på og minderne vælter ind over dig. I mit tilfælde her til morgen, var det så jeg blev dårlig langt ind i sjælen og måtte slukke for skidtet. Ærgerligt for musikken er god, men minderne er bestemt ikke. Den bringer minder om en tid, som i den grad nu giver mig kvalme, både fordi dengang var skrækkelig, og fordi de hændelser, der fulgte efter også var – og vi taler om den samme person. Jeg savner ham ikke, af samme forfærdelige grunde, men jeg elskede ham højt engang, og alt det traumatiske, det har sat dybe spor. Derfor skal jeg aldrig høre det stk. musik igen…

0

2 thoughts on “Kvalmefremkaldende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.