Stille, men godt

Det har været sådan en søndag, som jeg bedst kan lide dem. Jeg har slappet af, men samtidig fået lavet noget også. Opvask, støvsugning og ikke mindst oprydning har pyntet svært på det her. Og jeg kunne sætte mig i den store stol med god samvittighed. Dejligt. Men her har jeg nu også lavet noget.Jeg har sorteret billeder og lavet sets og collections, i den store stil på Flickr. Det er skønt, for det giver overblik. Jeg er skam ikke færdig – skal også have uploadet nogen flere, men jeg kom da et stykke idag.

Imorgen er endnu en dag. Den står på stald, og så skal jeg videre med de forskellige projekter her på “dyret” bagefter. Lige nu er klokken sengetid, hvis jeg skal være frisk imorgen. Så nu må I sove godt…

0

2 thoughts on “Stille, men godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.