Udsigt a la væk

img_8347opt2.jpg

Sådan ser min udsigt ud her til morgen. Tåge, tåge – i metertykke dyner. Men hvem tager sig af det, jeg sidder herinde og hygger mig eller det vil sige, det gør jeg senere også. Der er lige lidt “praktisk gris” gøremål, der skal overstås her til morgen, før jeg kan tillade mig, bare at slappe af. Køkken og opvask er af vejen, så nu står den på støvsugning og så skal jeg vande planter, og det i sig selv tager jo jeg ved ikke, hvor lang tid. Et luksusbad, skal der også til idag har jeg lovet mig selv. Og så er der jo altid projekter her på computeren.

Prøvede en sidste gang, en af de der allergipiller igår, men det går altså ikke. Jeg gik næsten øjeblikkeligt ud som det berømte Julelys, og her idag, er jeg helt smadret også. Så nej det går altså ikke. Men eftersom jeg var hårdt plaget igår, var det det et forsøg værd. Det gør jeg ikke igen, for nu er dagen idag også delvist spoleret af et helt bombet hoved og en træthed, der overgår alt….hm! Jeg vil skynde mig at overstå pligterne, så jeg kan nyde det. Håber du nyder din søndag….