Heisei Eleven v/Eishin Dunkirk – Royal Eleven

heisei1102.jpg

heisei-1101.jpg
Fotos venligst stillet til rådighed af Jane og Flemming Zwicky, der ejer skønhederne. Manden på foto, er Søren Hjorth, som ejer Stutteri Hjortebo

Ikke meget er skønnere end dyrebørn, og således også føl. Her er et af de første (2 dage gammel), og for mig det første spændende i år.

Også i Bechmannstalden ventes der småfolk, både fra de firbenede og tobenede venner. Working Girl (mor til Good Girl), er faktisk allerede lidt over tid, så i princippet kan hun gå i fødsel, hvornår som helst…og så kommer der to mere i slutningen af april også.

Så jo, det bliver et spændede år, år 2008 – og jeg vil skrive om det hele …

2 thoughts on “Heisei Eleven v/Eishin Dunkirk – Royal Eleven

  1. Jane – Tak for lidt baggrundsviden, det er altid godt. God Påske til dig. Det er jeg sikker på, du får nu med sådan en Påskegave 🙂

  2. Eishin Dunkirk er en japansk avlshingst, født i U.S.A., men solgt til Japan som føl hvor han er vokset op, og har lavet sine eminente meritter. Han er efter verdens nok mest berømte avlshingst, samt væddeløber Mr. Prospector som også er far til den berømte avlshingst “King Mambo” og mange andre eminente væddeløbere og avlshingste f.eks. “Miesque’s Son” (Thai Eleven).

    For at ære ham og det japanske, har vi valgt navnet “Heisei” som er kælenavnet japanerne kalder deres populære Kejser Akahito, men egentlig står for den æra hans regeringsperiode kaldes. Efter sin død vil Kejser Akahito blot blive kaldt Heisei: Kejseren.
    På japansk udtaler man det Hæ-ii-sæ-ii, men jeg tror det bli’r fordansket til Hajsaj. Smil. Pyt.
    I daglig tale kalder vi ham blot for “JAPSEREN”. Så er der ikke så mange forviklinger. Og hvis der kommer en japaner i nærheden så bærer han/ hun nok over med os. Ellers må vi lære dem at sige : Rødgrød med fløde.

    Jane

Der er lukket for kommentarer.