Børne/ammefri cafeer – hvor er de?

Nu kan man, hvis man har de lyster, komme på cafeer, der tilgodeser mødre og deres afkom incl. bare bryster og barnevogne! Så kan vi andre, da blive fri, men eftersom, der ikke står nøjagtigt, hvor det er sådan, så er det lidt svært at vælge. Men antallet af barnevogne kunne jo indikerer.

Jeg kunne tænke mig nogen Cafeer, hvor der helt sikkert, er børne/amme og barnevognsfrit – Kan vi ikke få en liste over begge, så kan alle blive tilgodeset! Et kriterie, at søge på, på AOK ville være ønskeligt, ligesom rygning el. ej m.m.

15 thoughts on “Børne/ammefri cafeer – hvor er de?

 1. Jakob – Ja se, det var en vinkel, jeg IKKE havde tænkt på, men det undre mig SLET IKKE, at du tænkte sådan 😀

  Anita – Også rigtig God Påske til dig! Og ham Jakob – det kan du lige tro, han er 😉

 2. Therese – Det med svar, ved uenighed var bestemt ikke specielt til dig – faktisk tværtimod!!! Jeg skulle måske have lavet et svar særskilt på den – sorry! Nej du kommenterer bredt. Det er også mest små børn jeg mener, og generelt synes børn sgu ikke det er sjovt, at sidde og hører på de voksne i timer. Så måske man også lige skulle spørge sig selv, for hvis skyld, det slæbes med. Hvis de absolut skal med, så synes jeg man skylder ungerne, sig selv og sine omgivelser, at de ter sig ordenligt, så vi andre kan være der. Det er der desværre MEGET få, der kan finde ud af. Jeg har en søster, der er eksemplarisk, men hun er desværre i fåtal, som jeg ser det. Og så tak for din kommentar, som jeg sætter stor pris på 😉

  Trusru – Du kan have en pointe i, at de skal med for at lære det. Rigtig nok, men hvis opdragelsen i forvejen halter hjemme (hvor den burde starte), så går det i høj grad udover os andre, når folk tager dem med. Og så vil jeg sådan set gerne være fri. Min søsters unger, som jeg har nævnt, er supersøde, og du mærker ikke de er med, udover positivt. Nu er de så også halvstore, men heller ikke da de var små.
  Det med amningen, har jeg vist sagt, hvordan jeg har det med, og jeg bryder mig bare ikke om det i den sammenhæng.

 3. Altså, jeg har nu intet i mod kvinder der ammer på en cafe.. Det er da ligegyldigt… 🙂 Synes jeg.. Med hensyn til børn, så er jeg en af dem der tager dem med på restaurant ofte. Det er ganske hyggeligt, men de er nu heller ikke ude af kontrol som der beskrives.. Men selvfølgeligt kan det være svært at holde numsen i ro, derfor prøver vi også at vælge steder som tilgodeser børn… Det er der faktisk ikke så vanvittigt mange steder som gør, desværre.. Man gider jo ikke æde på jensens “øfhus” hvergang…

  Men selvfølgelig skal børn med på restaurant, hvordan skulle de ellers lære det? 🙂

 4. Jeg ser nu gerne flere bryster på cafeer, men UDEN børnene! :d

  Det eneste jeg vil have er en kvalitetsbedømmelse på disse bryster… Så man ikke får kaffen galt i halsen! \:d/

  Denne note kan placeres ved døren og så må der ansættes en Bryst-mand ved døren! Så ved vi hvad vi går ind til!

 5. Jeg synes nu også der er stor forskel på at en kvinde har sin baby med på café, stille og roligt, og at unger render rundt om benene på dig 😉
  Du har ret i at nogle forældre har andre syn på opdragelse, men sådan vil det altid være. Som sagt ville jeg aldrig lade være med at tage mit barn med på café, men jeg har nu altid syntes at forældre gerne må tage deres barn ud hvis det græder, og komme ind igen når det falder til ro. Det er i mit hovede almen pli.

  Vi har alle forskellige syn på det med amning, jeg skal ikke pege fingre af at du føler dig utilpas med offentlig amning – sådan er vi igen så forskellige.

  Jeg kommenterer når jeg føler jeg har noget at sige. Denne debat synes jeg var spændende, og så kommenterer jeg. Det er skam ikke fordi jeg KUN vil kommentere hvis jeg er uenig med dig. Kan ikke forstå hvorfor at du føler dig stødt over at der måske ikke er lige så mange kommentarer i god påske indlægget. Det er da dejligt at kunne skrive et indlæg, der skaber debat. Men det er måske bare mig.

 6. Therese – Jeg synes ikke, at babyer, og børn og cafeer og restauranter hører sammen. Sådan er det bare, og jeg bliver edderarrig, når jeg er ude, for at få et godt måltid mad, en stille kop mokka etc. og jeg har hylende og skrigende unger rendende om benene.

  Eftersom moderne forældre synes opdragelse og pli er en by i Sibirien, så har de selv bedt om “adskillelsespolitik” efter min mening. Og så er barnepiger opfundet også, hvis det endelig var.

  Med hensyn til amning, så er jeg ligeglad med diskret. Jeg synes ikke, det hører hjemme på en restaurant/cafee. Det er relativt kort tid et barn ammes, medmindre man hører til de ekstreeme, der kan finde på at amme, til ungerne er omkring 2-3 år, og så ryger det diskrete godt nok! Så kan man nok klare, enten at få en barnepige el. noget hvis man absolut skal ud.

  Iøvrigt har jeg lagt mærke til en underlig tendens – det lader til, at det er “sjovest” at kommenterer hos mig, når man er uenig med mig. At jeg har skrevet en sød “God Påske-hilsen” går åbenbart helt henover hovedet på nogen, men er man uenig så kan man godt skrive – se det forstår jeg jo ikke rigtigt… men sådan er der så meget. Man må selvfølgelig gerne skrive, når man er uenig, men jeg synes dælme det er lidt træls, at nogen KUN gider kommenterer, når det er tilfældet….

 7. Jeg kan heller ikke se problemet. Nu har jeg aldrig oplevet en mor sidde med brysterne i frigear så jeg har fået min latte galt i halsen, men derimod set mange mødre amme deres børn diskret. Det kan vel heller ikke være meningen, at bare fordi man har en lille pode der skal ammes hver 3-4 time, at man så skal droppe sine yndlingscaféer, og holde sig til dem hvor man MÃ… være der?!
  Når jeg får børn, vil jeg da stadig gerne ha’ lov til at gå de steder, jeg går i dag. Men jeg vil da heller ikke sidde med brysterne til frit skue for brunch gæsterne….

 8. Det har ikke KUN noget med bare bryster /amning at gøre. Det har også noget at gøre med, at nogen gerne vil have fred, når man går ud for at hygge sig. Vi taler ikke kun om amning, men om BØRN i det hele taget eller rettere, jeg gør. Jeg skriver jo netop også, at jeg synes, det er fint, der er steder for dem. Men jeg ønsker mig bare steder, hvor jeg kan være i fred, UDEN bare bryster og børn. Ja bryster er naturlige, men det betyder ikke, at de skal luftes ved hver given lejlighed i mine øjne.

 9. Ja jeg kan heller ikke se problemet. De fleste sidder så diskret og gør det og det er sjæællent jeg egentlig lægger mærke til det, nok fordi jeg ser det som noget helt naturligt, ligesom at spise.

  Så skal vi vel også piercing – tatovering fri cafeer?

 10. Synes ikke der er noget frastødende i at se en kvinde amme DISKRET på en cafe, men derimod temmelig meget imod at de så skal lufttørre babsen bagefter. Dét vil jeg gerne være fri for. Heldigvis er mange kvinder diskrete, men desværre findes de andre også.

 11. Jeg har aldrig kunnet forstå at der er nogle der er modstandere af at se en mor amme sin baby. Det er da en naturlig ting, ligesåvel som det er at kvinder har “babser”.
  Hvad er det der er så frastødende ved at se en mor amme sit barn offentlig?

 12. Jeg har mere lyst til at vende den rundt og sige, at jeg synes det er direkte FEDT, at nogle steder er begyndt at øge omsætningen mærkbart, fordi de ikke er sarte!

  Ja, jeg ku’ altså ikke lade være, men den diskussion har vi været i før og jeg behøver vist ikke gøre mig yderligere bemærket nu – mere end jeg allerede har gjort :d

Der er lukket for kommentarer.