Bechmann Racing i solskin og sne

img_8349_mariaogmamaopt.jpg
Maria på Lady Hjort

img_8349_nichogvidaopt.jpg
Jockey Nicolas Cordrey på Vida Nova

img_8353opt.jpg

img_8354opt2.jpg

img_8360opt.jpg
Ovenfor Lena Lützhøft (rød hat) på Finish First og jockey Cathrine Weilby på Fine Dandy

img_8362opt.jpg
Cathrine Weilby på Hong Kong i snestormen lige før de sprang af. Ved hans hoved ses Træner Hanne Bechmann

img_8364opt.jpg
Maria på Lights and Stars og Cathrine Weilby på Hong Kong

Jeg havde travlt igår. Gav fodterapi til 5 heste, og et par blev også striglet. Indimellem, var der besøg på banen, hjælpe folkl op etc. Også et stykke frisk brød, som Hanne og jeg havde hentet efter et besøg på banen blev der tid til, sammen med en kop kaffe. Alt i alt en dejlig dag som altid. Den ikke så dejlige del var da vi skulle på banen i snestorm med Hong Kong og Lights and stars. Vi blev ikke ret længe af samme årsag. Jeg var på cykel igår, og det var der ikke meget sjov ved i snestorm, så Cathrine var sød at give mig et lift hjem….Vel hjemme igen var et varmt bad og lidt og spise dejligt, og ligeledes tanken om, at jeg ikke skulle ud mere, eftersom at sneen fortsatte med at drysse ned.

2 thoughts on “Bechmann Racing i solskin og sne

  1. Birgitte – Tak skal du have, det glæder mig, du nyder dem! Der var også faldet lidt sne imorges, og jeg har taget nogen fine billeder nede på banen. Men I må vente på dem, for jeg er simpelthen for træt nu.

    Jeg håber ikke helt vi drukner i sne, når du kommer, men lad os nu se, vi skal nok klare den. Glæder mig til at se dig!

    Knus

  2. Sikke nogle skønne billeder – igen. Vi har slet ikke haft noget sne i Jylland.
    Rigtig god dag

    :):)

Der er lukket for kommentarer.