Forsinket vinter til Påske

img_8366opt.jpg

Det er hundekoldt. Så er det egentlig heller ikke værre, men vi er blevet forvænt, er vi. Det er lige akkurat frostvejr, så noget af al den sne, der kom tidligere på dagen og aftenen, er blevet liggende.. Jeg håber ikke, det fortsætter imorgen, for jeg har en gammel far, der skal ligge og køre en lidt længere tur.

Idag bød dagen bl.a. på en tur på banen i snestorm. Interessant oplevelse, men dog ikke mere interessant, end at vi skyndte os tilbage til stalden, inden vi blev for våde. Mere om det imorgen med fotodokumentation. Det var egentlig meningen, at jeg ville have haft puttet det på her til aften, men jeg var ganske enkelt for træt. Men jeg har ordnet nogen af billederne til de indlæg, der skal på imorgen.

Her har den stået på slumretæppe, stor stol og sterinlys og masser af kriminalstof i fjernsynet. Ikke desto mindre faldt jeg da i søvn her, og er først vågnet her hen på natten. Nu er jeg ikke sådan voldsomt træt, men jeg skal ind og sove, ellers er dagen imorgen ødelagt.

Operation Påskeglad, er altså en sjov ide, og det er jo super, når man kan se sin egen beskedne gave, afbilledet på en blog i det norske – Det er da Påskeglæde synes jeg, ligesom dagen idag også har været det, snevejr til trods. Nu må jeg i seng, og så må jeg skrive videre imorgen…:)

3 thoughts on “Forsinket vinter til Påske

  1. Perle – Ja, jeg fik sovet, men alt for lidt. Har kun fået omkring 4 timer, så der er en, der skal tidligt i seng.

    Lena – Ja, der kom meget sne igår, men Gudskelov var det ikke frost, så det blev ikke så meget af det. Idag smeltede det hele, og vi har haft sol og skyfri himmel…:)

  2. Hei igjen! Oj så masse snø dere har! Her hvor jeg bor er det ikke et eneste snøfnugg, og det har det ikke vært siden Januar. Her er gresset grønt, vårblomstene har begynt å spire og sola varmer fra knallblå himmel:-) Vi fikk tidlig vår i år! Du får kose deg inne i snøværet, og nyte påskedagene 🙂 Lena

  3. Håber du har fået sovet lidt igen efter du skrev dette indlæg 🙂

    Ideen med operation påskeglad er virkelig sød og det er jo dejligt, at man kan glæde andre et andet sted i verdenen.

Der er lukket for kommentarer.