Udsigten med sne på

Sådan så her ud udenfor, da jeg vågnede imorges efter at have fået ca. 4 timers søvn!!! Selvsagt ikke nok, så jeg er mere død end levende lige nu. Sidder og overvejer situationen, for jeg har et par ting, jeg skal have hentet i
Fakta, inden Påskedagene. Men ved eftertanke, kan det jo også gøres imorgen, hvor jeg alligevel skal afsted til stalden.

Nu vil jeg lige få smidt lidt indlæg op her og så må jeg vist have en lur. Nu skinner solen og smelter sneen. Det gør ikke noget, men flot så det da ud. Men i forhold til hesteben og sådan, er sne og is bestemt ikke specielt ønskeligt, og da slet ikke, når vi taler galopheste. Og det er jo snart første løbsdag, som jeg iøvrigt springer over, da jeg får visit fra det Lollandske. Det er SÃ sjældent, jeg har mulighed, for at se min gamle nabo og gode ven, så jeg afstår første løbsdag. De har iøvrigt lagt de første 3 løbsdage på fredage, hvilket jeg ikke helt forstår hvorfor. Og for publikumstilslutningen ikke så smart efter min mening. Men det er ikke min beslutning, og jeg tænker, de har deres grunde…