Pyh Påske!

paskekanin-kurv.jpgSå blev det Påske. Ikke at det skulle gøre så stor forskel for mig, når jeg ikke arbejder, men alligevel gør det. Dem jeg kender gør jo, og ikke mindst, så får jeg jo den her gæst!

Dagen startede med stalden. Der er masser af billeder, og det var som altid dejligt at være der. Far smed mig derned, for jeg havde jo ladet min cykel stå, den dag Cathrine, var så sød og smide mig hjem, fordi det stod ned “i stænger”. Men mere om det imorgen.

Efter stalden var det tid for “lidt” shopping. Nu havde jeg bilen, så jeg besluttede, at gøre en dyd ud af at køre en tur udenfor “mit” område, i håb om måske at finde et enkelt af de her meget omtalte Påskeæg, for jeg er sgu så ægerlig over, at jeg ikke har fået. Jeg får 2 af de multifarvede, og de er bestemt også søde, men jeg ville jo om ikke andet, gerne have haft nogen flere og især de blå. Men der var selvfølglig ingen. Desuden lykkedes det mig at tage den forkerte afkørsel på motorvejen, fordi de har bygget ud og om, og sat nye lydværn op etc. Suk! Jeg har endda kørt forkert samme sted før. Men jeg fandt da tilbage på rette kurs, men blev altså ikke belønnet for min indsats i Påskeæg. Til gengæld fandt jeg en sød tedåse. Jeg ville have haft en stor og en lille, men jeg kunne dælme ikke få låget af den bette, og så synes jeg måske ligesom ideen gik af den. Så en stor. Den er nu også meget fin, og jeg overvejer, om den skal være hjemsted for den nye gode te, som jeg er sikker på, jeg kommer til at købe mere af, når jeg løber tør – jeg tror det næsten.

Aftensmaden blev på trods af alle indkøbene “kun” rugbrød. Jeg var simpelthen for træt til at lave noget som helst, og for sulten til at vente på en færdigret i ovnen, som jeg altid har i reserve til den slags dage. Pyt, nu har jeg jo Påskedagene til at få noget ordentligt mad lavet.

Jeg nåede også Fakta, og biblioteket, hvor jeg IGEN fik fornyet Harry Potter. Jeg gad vide, hvorfor jeg er så længe om at læse den og om jeg nogensinden får det gjort….hm! Underligt. På vejen fra biblioteket og på vej til Fakta, slog det mig lige, at jeg skulle have mad til “Overkommandoen”! Jeg ville nok falde i stor unåde, hvis hun løb tør for mad her i Påsken, og jeg har købt ind til mig selv, som var det 3. Verdenskrig lige straks 😀 – Så har jeg også mad til langt ind i næste måned tror jeg, udover mælk og brød.

5 thoughts on “Pyh Påske!

  1. Du skulle ha taget et smut til 2400, her var der masser af æg tilbage. Både de blå, farvede og sorte.
    Men dejligt du fik fingrene i et par stykker.

  2. Catarina – Jo, og det plejer jeg også, men jeg troede, at jeg var over tiden, og så ville jeg tage bogen med, i fald den skulle afleveres. Det var jeg så ikke, men normalt holder jeg også styr over det den vej. Men tusind tak for, at du sagde :)>-

  3. Du ved godt at du kan forny dine bøger over nettet ikk? det gør min søn hvis han ikke lige når at få læst en bog.

Der er lukket for kommentarer.