Luksus morgenmad = Engelsk


img_8425opt.jpg

Det sker højste et par gange el. 3 om året, at jeg tillader mig, den en engelsk morgenmad, med røreæg, pølser, tomater og bacon af indlysende årsager. Men der var brunchpølser og back bacon på bud i Fakta, og så lod jeg mig friste – og så er der jo den gæst imorgen – det kunne være, hun også synes om det? Vi får se, men jeg tog forskud på glæderne her idag. Hvis det skal være helt rigtigt, skal tomaterne også steges, men jeg kan nu godt lide de friske kølige tomater mod det varme og sprøde bacon og varme æg, men man kan jo heldigvis gøre som man har lyst. Til det hele, det der lækre flütes fra Netto, jeg har nævnt før, med soltørrede tomater – uhm! Det smagte dejligt.

Efter det, og en stor “latte”, og et bad var jeg klar til at tackle dagens opgaver. Bl.a. er jeg kommet på nettet på min stationære igen, efter jeg lige fik sat den nye adapter til her til morgen – den var jeg også på posthuset og hente igår, udover alt det andet.

2 thoughts on “Luksus morgenmad = Engelsk

Der er lukket for kommentarer.