Venlig vagtlæge

Trods mine forbehold og modstand på dem, måtte jeg ty til at ringe en idag. Har gået nogen dage og haft ondt og det var kun en ting, der faldt for – blærebetændelse. Men selvfølgelig trak jeg den.

For hvis det nu går over!

En erfaren patient som jeg skulle have lært lektien, men jeg er vel så tilpas træt af at rende til lægen, at jeg lever i håbet 😀 Anyway, jeg har oplevet lægeres hovenhed, når jeg prøver at forklare, at der er rigtig meget medicin, jeg ikke tåler, og derunder også antibiotika – penicillin blev jeg overfølsom overfor som helt lille – der var jeg nemlig også altid syg. Jeg kender mig, og jeg ved hvordan det fungere og ikke fungerer. Så min store gru er, at skulle ringe og skulle skændes med dem om det. Men der var ingen skændesen idag, han udskrev pænt, hvad jeg bad ham om, og jeg kunne begive mig til nærmeste døgnåbne Apotek i Lyngby. Der var dælme andre end jeg, der havde akutte problemer – hold da helt op. Tror der var næsten 20 numre op til mig, men det gik nu rimeligt hurtigt, for de var mange til at ekspederer. Således er jeg nu udstyret med antibiotika. Så får vi håbe, det kan hjælpe.

Imorgen får jeg besøg. Det glæder jeg mig til. Jeg har bestilt bord til os. Vi skal ud og spise. Men alt det må i få mere om senere. Det kommer til at begrænse sig, hvad jeg får af tid til blog de næste dage, så I må rode i arkiverne, kommer det til at knibe 😉

0

4 thoughts on “Venlig vagtlæge

 1. Kaja – Jeg kender godt denmed tranbærsaften. Men tak alligevel. Også hyggelig Påske til dig.

  Miri – Det skal jeg nok, no problem, værre er det heldigvis ikke.

  Perle – Tusind tak. Håber også på god bedring for dit barn. Det er lidt træls at være sløj, når man ellers skulle hygge sig ~:>

  0
 2. God bedring. Jeg benytter et gammelt råd og drikker tranebærsaft hver eneste dag året rundt. Det virker for mig.
  Du må hygge dig resten af påsken.

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.