Vida Nova, Face og Cathrine

Cathrine har noget med navne, og det har jeg også altid haft. Hun mente, at når ingen andre ville give den ene killing et navn, så ville hun, og dermed var det afgjort, at hun kom til at hedde Face (søster er Brille). Jeg tror, vi alle er fint tilfreds med Cathrines navngivning.

Face var dog langt fra at være imponeret over hendes ide om, at hun skulle ud og ride… Cathrine gjorde hvad hun kunne for at overtale, men nej, den bed hun ikke på, og væk var hun. Men en sludder med Vida, det gik lige…

img_8039opt.jpg
Lille “Face”, taget ved en tidligere lejlighed – det fremgår her tydeligt, hvorfor hun nu er kommet til at hedde sådan

img_8389opt.jpg

img_8390opt.jpg

img_8391opt.jpg

img_8392opt.jpg

img_8393opt.jpg

img_8395opt.jpg
Hendes første, men vist også sidste ridetur. Eller hvad vi skal kalde det, hun sad der bare, sålænge det varede